Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
KÜLFÖLD

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.16.
Módosítva: 2024.09.16.

"Nehéz volt nem a legrosszabbra gondolni" – nem segítettek a gyógyszerek, vérmérgezést kapott egy 12 éves fiú

A fiú állapota a nyaralást követően egyre rosszabb lett.

Egy 12 éves fiú vérmérgezést kapott, miután Egyiptomban nyaralt. A brit gyermeknél szalmonellát is diagnosztizáltak, miután a sürgősségi osztályra került. A 12 éves Lawrence Pahollaria Hurghadában nyaralt szüleivel egy utazási iroda szervezésében. A család több tagja is gyomorpanaszokkal küzdött a nyaralás során, de miután hazatértek Észak-Londonba, Lawrence hányással és hasmenéssel küszködött és az állapota hirtelen csak rosszabb lett. A fiatalt egy háziorvosi konzultációt követően kórházba kellett vinni, ahol vérmérgezést és szalmonellát diagnosztizáltak nála. Lawrence intravénás antibiotikumokat kapott – írja a Mirror.

Gyorsan világossá vált, hogy Lawrence sokkal rosszabbul van, mint hogy ez egy egyszerű gyomorrontás legyen. Rémisztő volt, de rájöttünk, hogy kórházba kell vinnünk. Tudtuk, hogy beteg, de amikor kiderült, hogy vérmérgezése van, rettenetesen megijedtünk. Pánikba estem, és nehéz volt nem a legrosszabbra gondolni

– nyilatkozta a kamasz édesanyja, az 54 éves Trudi Law. Lawrence 2023. július 20-án érkezett meg az üdülőhelyre édesanyjával, Trudival, apjával, Fatmirral és 13 éves nővérével, Floriannával egy kéthetes nyaralásra. Az ott tartózkodás negyedik napján anyja és nővére gyomorfájdalmakra és hasmenésre panaszkodott. Trudi elment az orvosi központba, ahol antibiotikumokat írtak fel neki, valamint hasmenés elleni gyógyszert és rehidratáló sókat kapott mindkettőjük számára. Később Fatmir szintén gyomorbetegség tüneteit mutatta, de ők a gyógyszerektől jobban lettek.

Trudi hozzátette, hogy amikor a család megérkezett a hotelbe, szobát kellett váltaniuk, mert az eredeti koszos volt. Most már azt kívánja, bárcsak ragaszkodott volna ahhoz, hogy egy másik hotelbe költözzenek. Az ügyben vizsgálat indult, mely kapcsán az utazási iroda szóvivője kijelentette, hogy az egészség számukra kiemelt prioritás, valamint, hogy az általuk kínált szállodák megfelelnek az egészségügyi és biztonsági előírásoknak.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek