KÜLFÖLD

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.11.

"Nem volt tünete" - álmában halt meg a fiatal anyuka, összeomlott a család

A 33 éves apuka retteg, hogy gyermekei is örökölték a betegséget.

Egy kétgyermekes apuka holtan találta közös otthonukban 31 éves feleségét, Rubyt, aki minden előjel nélkül halt meg álmában. 

A 33 éves Dale Lockwood 2023. október 10-én találta holtan kedvesét az ágyukban. Bár Ruby nyitott szemmel feküdt, úgy tűnt, csak pihen az éjszakai műszakja után, a brit nő ugyanis a rendőrségnél dolgozott - írja a Mirror. Dale azonban hiába próbálta ébresztgetni őt…

Miután a férfi rájött, mekkora a baj, megpróbálta újraéleszteni feleségét, de sem ő, sem a mentők nem jártak sikerrel. A boncolás nem tudta egyértelműen megállapítani a halál okát, így a család ezzel a bizonytalansággal kényszerült megtartani a temetést. További vizsgálatok után, 2024. augusztus 6-án Dale értesítést kapott a Leeds-i Általános Kórházból, hogy rájöttek a halálokra. Mint kiderült, felesége egy ritka genetikai szívbetegségben szenvedett, amely hirtelen szívmegállást okoz. Mivel a betegség örökletes, Dale most attól tart, hogy gyermekeik – a négyéves Arthur és az egyéves Winifred – is hordozhatják a gént.  Dale azt mondja, Arthurnak elmondani, hogy „anya meghalt”,  élete legnehezebb feladat volta.

Ez szörnyű és váratlan volt – Ruby nem tűnt betegnek, semmilyen tünete nem volt, teljes sokként ért bennünket, még mindig alig lehet elhinni

– nyilatkozta Dale, aki retteg, hogy gyermekei sorsa is hasonlóan alakul majd. Az édesapa nyilatkozatával a szűrővizsgálatok fontosságára akarja felhívni a figyelmet. 
 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek