Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
Létrehozva: 2024.09.16.

A várandós Szarvas Andi magára haragította a rajongóit

Az egykori szépségkirálynő testének működését teljesen áthangolta a terhesség, sőt még a gondolkozására is hatással van. Szarvas Andi nagyon megosztotta a legutóbbi történetével a kommentelőket.

Szarvas Andi alig egy hete jelentette be a hatalmas örömhírt, miszerint első gyermekét várja szerelmével. A 2018-as Miss World Hungary szépségkirálynőjere egy éve talált rá a szerelem egy vállalkozó személyében, akivel az első perctől együtt tervezték a jövőjüket. És ahogy azt látni, a kapcsolatuk valóban szépen halad, hiszen Andi már várandós - igaz, a hormok és az új élethelyzet szülnek eddig ismeretlen helyzeteket. Ebből adott most ízelítőt a leendő édesanya.

Szarvas Andi
Szarvas Andi már érzi a terhesség hatásait (Fotó: Szabolcs László)

Szarvas Andi nem tudta eldönteni, mi legyen

A celebnő megosztott a nagyvilággal egy anyukájával lefolytatott beszélgetést, amiben épp arról van szó, hogy mi legyen a hétvégi vidéki családi ebéd. Andi bizony nehezen tudott dönteni, sőt többször is megváltoztatta választását. Ezt fűzte a képhez:

Hát ez van… Pedig mostanában nem vagyok nagy étvágyú, viszont dönteni nem tudok. Megyünk haza vidékre, szegény anyát megszédítem” – jegyezte meg a leendő anyuka viccesen, azonban a kommentelők közül néhányan ezt a kis szösszenetet arra használták, hogy minden haragukat kiadják ennek kapcsán Andin. Viszont az anyukáját legalább mindenki hősnek tartja, amiért lánya szeszélyeit jól kezelte.

LAB_0863
Szarvas Andi
A leendő anyuka nagyon megosztotta a közönséget (Fotó: Ladóczki Balázs)

Szarvas Andi anyukája, a hős

A leendő anyuka sok negatív reakciót váltott ki történetével, ugyanis sokan nehezményezték Andi stílusát, ahogy az anyukájának ír. 

Neki soha semmi nem jó? Vagy ő most nagyon terhes?” – írta Redditen egy követő, akivel sokan egyetértettek, azonban többen voltak, akik tényleg Andi anyukáját dicsérték, és nemcsak szidták a szépségkirálynőt.

Amúgy szerintem tök aranyos, hogy az anyukák ennyire szeretnek főzni a gyerekeiknek” – írja egy kommentelő, míg mások is Andi anyukáját tartják hősnek.

Itt az anyukája a hős

– írja egy kommentelő.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek