Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.09.09.

Sofía Vergara: „Mindenemet plasztikáztatni fogom!”

A Modern család sorozat dúskeblű sztárjának külseje sok éve változatlan. Ám Sofía Vergara megfogadta, amint lesz rá ideje, bármit megcsináltat magán, hogy tökéletesítse a megjelenését.

Az America’s Got Talent bíráját elfoglalt karrierje akadályozza abban, hogy az arcán, testén szépészeti beavatkozásokat végeztessen.

Sofía Vergara kijelentette: mindenét plasztikáztatni fogja - Ripost
 Sofía Vergara újra szerelmes (Fotó: profimedia / hot magazin)

Mindenemet plasztikáztatni fogom

– állította Sofía az OK! magazinnak. 

Ha több szabadidőm lenne, már belevágtam volna. De mivel folyton kamera előtt vagyok, nem műttethetek meg magamon semmit, mivel utána hetekig a házamban kellene lábadoznom. Botoxot kaptam már, ami szerintem jót tesz, ha teltebb arcra vágyunk vagy dúsabbá tennénk az ajkunkat. Tudom, hogy 51 évesen nem fogok fiatalabbnak tűnni, viszont jobban nézek ki.

Kell is az elvált színésznőnek a szuper megjelenés, mivel újra férjhez akar menni. Dacára, hogy házassága Joe Manganiellóval nem sikerült, nem adja fel, hogy megtalálja az igazit.

Celebrity Selfies
Justin Saliman mára sokkal több lett Sofíának, mint egy futó kaland (Fotó: getty images / hot magazin)

Eleinte Sofía csak azért foglalkozott Justin Salimannal, hogy túljusson Joe-n, de sokkal több lett belőle – állította egy forrás a TMZ-nek. „Sofía továbbra is szentül hisz a házasságban és most újra szerelmes. Nem kizárt, hogy év végéig jegygyűrűt kap az ujjára!”

További érdekes sztárhíreket olvashat a friss hot! magazinban (forrás: hot! magazin)

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek