Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
Létrehozva: 2024.07.18.

Kiderült az igazság: valójában ezért ment tönkre Sofia Vergara házassága

Sofia Vergara exférje most tiszta vizet öntött a pohárba.

Tavaly nyáron szinte mindenkit sokkolt, mikor kiderült, hogy válik Hollywood legszebb sztárpárja, Sofia Vergara és Joe Manganiello. A Modern család gyönyörű színésznője és a True Blood jóképű színésze 2015-ben házasodtak össze, 2024-ben pedig hivatalosan is kimondták a bíróságon a válásukat.

Joe Manganiello, Sofia Vergara
Joe Manganiello és Sofia Vergara / Fotó: AFP

Rengeteg helyen lehetett hallani azt a pletykát, hogy azért ment tönkre a házasságuk, mert Joe Manganiello gyereket szeretett volna Sofia Vergarától, de a színésznő nem akart már gyermeket vállalni, mivel úgy érezte, hogy 50 év fölött már felelőtlenség lenne kitennie ennek a testét, és persze a születendő babát is – most kiderült, hogy az igazság nagyon távol áll ettől.

Joe Manganiello egy friss interjúban elmondta, hogy nem a gyerektéma miatt mentek szét, hiszen hosszú ideig próbálkoztak, de sajnos nem jött össze nekik, és nagyon rosszul esik neki, hogy olyan képet állítottak be róla a bulvárlapok, mintha ő ultimátumot adott volna Sofia Vergarának.

Joe Manganiello elmondta, hogy azért váltak el Sofia Vergarával, mert egyszerűen megváltoztak, más irányba ment el az életük – ez pedig sokakkal megesik.

Vagyis most bebizonyosodott, hogy csak alaptalan pletyka volt a gyerekvállalásos dolog, egyszerűen csak kiszerettek egymásból.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek