Létrehozva: 2024.09.22. 14:10

Polgár Kriszta családja új taggal bővült - tündéri fotók kutyájukról

Egy évvel ezelőtt bővült a korábbi szépségkirálynő családja. Polgár Kriszta, a férje és a két gyermekük mellé csatlakozott a kutyusuk, Sugar.

Szerző Magyar Adrián

Polgár Kriszta mesés életét sokan nyomon követhetik a közösségi felületeken, így a szemfülesek azt is láthatták, hogy nemrégiben új taggal kővült a családjuk.

Polgár Kriszta kutyája, Sugar
Polgár Kriszta kutyája, Sugar nagyon okos személyiség - Fotó: archív / hot magazin

„Fantasztikusan okos, néha már olyan, mintha ember lenne. Szerencsére már kezdi kinőni a kiskutyák szokásos szeleburdiságát, így séta közben képes elsétálni más kutyák mellett úgy, hogy ne nyalogassa végig őket minden irányból. 

Imádja az embereket, és az emberek is őt.

 Egy igazi, nagy, ölelgetni való puha mackó, ő a szomszédság »közös kutyája«. Gyakran csengetnek csak azért, hogy játszhassanak vele. Mindenki rajong érte, sétáltatásnál nem nekem köszönnek, hanem mindig csak annyi hangzik el, hogy Hi, Sugar!” – mondta Polgár Kriszta a hot! magazinnak.

Polgár Kriszta gyerekei is rajonganak a kisállatért

Az itthon nem ismert fajtából nagy testű kutya lesz, emiatt nemcsak az édesanya, de Polgár Kriszta férje is azon a véleményen volt, hogy be kell íratni kutyaiskolába már az elején.

Sugar már családtagnak számít a szépségkirálynőnél - Fotó: archív / hot magazin

„Felelős állattartók vagyunk, mindenképpen szerettük volna, ha nagyon szociális az emberekkel, és ismeri a határokat. A házban például nem mehet fel az emeletre és a lenti hálószobába, és nem mászhat fel a kanapéra. De nagyon okos: meg sem próbálja” – árulta el.

Nem véletlen tehát, hogy igazi családtagként tekintenek Sugarra, hiszen az egész szomszédság rajong érte.

A kislányommal együtt nőttek fel, és egyszerűen rajonganak egymásért, viszont az eleje nagyon nehéz volt. Amíg a szobatisztaság, a kezdeti sírás le nem zajlott, megfordult a fejünkben, hogy talán túlvállaltuk magunkat. Viszont mindig is nagyon vágytunk kutyusra. 

A férjemmel mindketten állatok között nőttünk fel; úgy voltunk vele, hogy most vagy soha.

 Egyéves kislány, Sheepadoodle a fajtája, ami Európában talán még nem annyira elterjedt. A bob­tail és az uszkár keresztezése; a szépségét az előbbitől, az eszét és az antiallergén tulajdonságát az utóbbitól örökölte.”

Polgár Kriszta férje elveszítette a falkavezér szerepet?

Aggodalomra semmi ok, nem cserélődnek fel a szerepek a családban, ugyanis erre különösen figyelnek Krisztáék.

„A kutya egy idő után felveszi a falkavezér – esetünkben a férjem – tempóját, stílusát, fegyelmezettségét.

De erről szól az együttélés: ahhoz, hogy mindenki boldog legyen, mindenkinek alkalmazkodnia kell.

 Nagyon szerencsések vagyunk, nagyon fogékony, okos kutyust sodort mellénk a sors. Szerintem Sugar nevében is mondhatom, hogy nagyon boldog tagja a családnak.”

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek