Létrehozva: 2024.09.29. 20:30

Patai Anna kutyája igazi őrző-védője lett a háromhetes babának

Az énekesnő kisfia szeptember 3-án született, azóta nagyon boldog családi harmóniában élnek. Patai Anna friss anyukaként elmesélte nekünk, hogyan teltek az elmúlt hetek.

Patai Anna egy évvel ezelőtt mondta ki a boldogító igent, mostanra pedig első közös kisfiuk is megszületett. Az első három hét tapasztalatai alapján a fiatal édesanya nagyon lelkes. 

Patai Anna
Patai Anna férje nagyon sokat segít a baba körüli teendőkben (Fotó: Nagy Zoltán / Hot Magazin)

„Szeretem csinos ruhákba öltöztetni őt”

Anna lapunknak adott interjújában az első időszakról számolt be:

Nincsenek még napi rutinjaink, ahhoz idő kell. Az első három hónapban nagyon sok minden változik még, amihez alkalmazkodunk. Éjszaka például van, hogy többször is felkel, eszik, utána alszik tovább

– mondta Anna, aki nagyon élvezi az anyaságot.

Az énekesnő szerint Bence nagyon jó baba és férje is sokat segít neki, felváltva szoktak felkelni hozzá. „A reggelek egészen kiszámíthatóak, miután felkel, mindketten reggelizünk, illetve szeretem minden nap csinos szettekbe öltöztetni, rengeteg cuki pasis babaruhánk van, amiből lehet válogatni.”

Patai Anna lendületben van

Az újdonsült édesanya az éjszakázások ellenére tele van energiával.

„Azt kell mondjam, az anyukák nagyon jól bírják, hiszen bírni kell: többször is fel kell kelniük éjszaka és akkor még nem számoltunk azzal, hogy fáj a pocakja a babának, vagy jön a foga, ilyenkor pedig nem csak egy etetésnyi időt kell fennmaradni vele. Utána pedig pont ugyanúgy felkelnek reggel, mint minden más ember és ugyanolyan lendülettel végigtolják a napot. 

Az anyukák igazi hősök! Én is többször megkaptam már azt a megjegyzést, hogy milyen jól bírom és azt kell mondjam, nem tévednek, tényleg sok energiám van. Szerintem az agy ilyenkor átkapcsol egy másik üzemmódba. Átkapcsolok és csak megyek előre.

Rudi úr, a gondoskodó

Annáéknak van egy kutyájuk is, Rudi úr, aki jól reagált a pici érkezésére: „Nagyon szereti a babát, elképesztően cukik együtt. Akárhányszor kiveszem Bencét a kiságyból, odajön, szaglássza, örül neki. Éjszaka pedig, ha felsír, ő az első, aki odaér a babaágyhoz és már jelez, hogy valami történik. Ha vendég érkezik hozzánk, akkor is azonnal berohan a kiságyhoz és leül mellé, őrzi őt. Nagyon boldog vagyok, mert azt látom, hogy jól kijönnek egymással. Az elején egy kicsit tartottam tőle, hogy mit fog szólni az új jövevényhez, de hála Istennek nagyon nagy szeretettel fogadta.”

Patai Anna úgy érzi, bár egy babával nyilván egészen más az élet, mint eddig, szülőnek lenni csodálatos dolog és mindketten imádják minden pillanatát. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek