Létrehozva: 2024.09.06.

„Ennek szerintem oka van...” – Nagy Feró kutyái miatt áll a bál: Azzal vádolják a zenész pulijait, hogy támadnak

Nyugtalanító bejegyzés jelent meg csütörtökön az Őrbottyániak nevű Facebook csoportban: egy nő azt állítja, hogy a zenész kutyái kiszaladtak a nyitva hagyott kertkapun és "támadólag, ugatva" nekirontottak a kiskorú gyermekének, aki ettől halálra rémült. Nagy Feró nem érti a hisztérikus reakciót, hiszen két szuper kedves pulija van, akik soha senkit sem bántottak.

Nagy Ferót a szomszédjai kedves és udvarias embernek ismerik, aki a környéken él, az pedig ismeri a két puliját is, Tappancsot és Subát, akik mindenre alkalmasak, csak egyre nem: házat őrizni. A két szőrpamacs ugyanis imádja az emberek közelségét. A házi kedvencekkel eddig nem is volt probléma, most azonban egy pár hónap alatt kétszer is előfordult, hogy a véletlenül nyitva felejtett kertkapun kiszaladtak, amiből irtózatos botrány kerekedett. 

Nagy Feró
A két "véreb" Nagy Feró unokája körül szaladgál naphosszat Fotó: HOT magazin

Dühös bejegyzés 

Csütörtökön az Őrbottyániak nevű Facebook-csoportban egy helyi lakos tett közzé bejegyzést. A nő ebben azt írta le, hogy a gyermekével sétáltak épp haza, amikor Feróék portája elé érve arra lettek figyelmesek, hogy az egyik puli kirohan a rollerező gyermeke elé és megugatja. A gyermek ettől megijedt, ahogy az anyuka is, aki szerint nem először fordul elő ilyen eset. A szerző dühös üzentet is küldött a zenésznek, mondván: tartsa csukva a kapuját, hogy a kutyái ne terrorizálhassák a járókelőket. 

A kutyák Feróéknál családtagok Fotó: HOT magazin

Nagy Feró: „Nem tudom, mi a baja annak a hölgynek”

Az ügy kapcsán természetesen megkerestük a Kossuth-díjas művészt is, akitől megkérdeztük, hogy tudomást szerzett-e a támadásról, és ha igen, akkor milyen biztonsági intézkedéseket foganatosít? 

Én nem tudom, mi a baja annak a hölgynek, de nem először áll belém, az biztos! A házunk kapuja - kétségtelen - volt már, hogy résnyire nyitva maradt. Elég nagy itt a forgalom, vagy a roadok jönnek a hangtechnikai cuccokkal, vagy újságírók, forgatócsoportok adják egymásnak a kilincset. A látogatóim közül soha, ismétlem soha senkinek nem volt problémája a kutyákkal, kivéve azt, hogy tiszta ruhában érkeznek, és ha esős az idő, akkor ez a két ördög összekoszolja őket azzal, hogy felugrálnak, dörgölőznek. Tappancs és Suba (az unokáimtól kapták a nevüket) a világ legkedvesebb lényei, az agressziónak nyoma sincs bennük, mindenkivel csak játszani akarnak.

Nagy Feró szerint túl van lihegve a történet, támadásról szó sincsen. 

Ha kiszaladnak is a kutyák, akkor maximum játszani akarnak, nem hiszem, hogy pont ez a hölgy az, aki állandóan támadásnak azonosítja egy kedves kutya közeledését. Más járókelő miért nem panaszkodott eddig brutális támadásra? Ennek szerintem oka van...

– nyilatkozta a zenész, aki hozzátette: ezentúl jobban odafigyel, kétszer is ellenőrzi, hogy zárva-e a kapu, hogy a "vérebek" ne szabadulhassanak ki az utcára. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek