Nekimentek az árvízi töltésen Lehel-kürtjével sétálgató Magyar Péternek

POLITIK
Létrehozva: 2024.09.15.
Módosítva: 2024.09.15.

Nagy bejelentést tett Karapancsev Kristóf és szerelme, új szintre emelték kapcsolatukat

A tehetségkutató-nyertes énekes és kedvese együtt jelentették be, hogy újra közösen fognak előadni. Karapancsev Kristóf minden célja, hogy egyre többet tudjon Rebekával zenélni.

Karapancsev Kristóf lassan egy éve vált ismertté, amikor is megnyerte a Sztárban Sztár leszek! negyedik évadát, ezzel megszerezve az év legsokoldalúbb előadója díjat. A TV2 tehetségkutatója győztesének nem csak szakmailag, de magánéletileg is sikert hozott a műsor, ugyanis megismerhette szerelmét a versenytársa személyében, akivel a mai napig nagyszerűen megvannak, sőt egyre több közös fellépésük is van.

Karapancsev Kristóf
Karapancsev Kristóf és Halász Rebeka együtt dolgoznak a zenei céljaik beteljesítésén (Fotó: hot! magazin)

Szerelmes énekespár

Kristóf és kedvese, Halász Rebeka a TV2 átalakuló műsorában ismerték meg egymást és a műsor után nem is kellet sok időnek eltelnie, hogy a nyilvánosság előtt is felvállalják kapcsolatukat. Az énekes pár még januárban összeköltözött Budapesten, azonban mindketten dolgoznak a zenélés mellett, de mindig együtt tevékenykednek azon, hogy magukat is és egymást is motiválják a zenei sikerek beteljesítése érdekében. Már közös dalt is kiadtak, amihez videoklip is készült, sőt korábban már álltak együtt színpadon is, és, úgy tűnik, egyre több ilyen lehetőséget kapnak. A szerelmes énekespár bejelentése alapján együtt lépnek színpadra megint.

Karapancsev Kristóf
Karapancsev Kristóf és szerelme együtt lép színpadra (Fotó: Instagram)

Karapancsev Kristóf párja is színpadra lép

Kristóf és Rebeka a minap harangozták be a közösségi oldalukon, hogy hamarosan együtt láthatjuk őket színpadon a Magnet Mplay gálán előadni. Korábban Kristóf elárulta nekünk, hogy határozott célja az, hogy egyre többet tudjon színpadra állni kedvese kíséretével, ami, úgy tűnik, jó úton halad, ugyanis ez már nem az első alkalom, hogy egymás mellett fognak énekelni közönség előtt.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek