Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.09.05.

Így készült az iskolakezdésre Lotfi Begi

Meghatódottságtól és büszkeségtől duzzadt a lemezlovas mellkasa, ugyanis nagylánya után az ikerfiai is felvették az iskolatáskát és beültek a padba. Lotfi Begi örömmel mesélt az első nap tapasztalatairól.

Minden apa idejében eljön az a pillanat, amikor felnőnek a gyermekei. Lotfi Begi jelen esetben már átélte nagylányánál, Zaránál az iskolakezdéssel járó sürgést-forgást, most azonban az ikrek, Zalán és Zorán számára szólt a csengő szeptember másodikán.

Lotfi Begi és családja
Lotfi Begi feleségével, Rékával közösen három csodálatos gyermeket nevelnek (Fotó: Instagram)

„Legyenek bármilyen nagyok, nekem mindig is a kicsi gyermekeim maradnak, bármerre sodorja őket az élet.

Amikor az ikrek megszülettek, eluralkodott rajtam a pánik, hogy három gyermek életéért kell most felelősséget vállalnom, de úgy érzem, jól teljesítettem eddig.

Nagyon várták az ikrek az iskolát, és az első héten azt látom, hogy nagyon is lelkesek! Még a beszoktatás megy, első héten rövidített órák vannak a hőségriadó miatt, illetve sokkal játékosabbra veszik a „beköltözést” – kezdte a lemezlovas.

Lotfi Begi és felesége sokat tesz a családi összhang megőrzéséért

Begi büszke édesapaként engedte el gyermekeit az iskola első napján, hiszen már előre megbizonyosodtak feleségével arról, hogy minden rendben lesz, és még egy új rendszert is kitaláltak annak érdekében, hogy minden flottul menjen az év során.

– Mindhárman egy suliba járnak, ráadásul az ikreknek ugyanaz lett az osztályfőnöke, mint aki négy évig Zazinál volt, így nem kellett nulláról indulni, hiszen remek kapcsolatunk van vele. Mivel egyre több irányba érdeklődnek a gyerekek, legyen az foci vagy karate edzés, ezért eldöntöttük Rékával, hogy veszünk egy naptárat, ahova mindenki szépen beleírja a délutáni programját, és az alapján jön egy plusz rendszer az életünkbe. 

Egy biztos, jelenleg azt látom, hogy minden csak egyre jobban sűrűsödik, de Rékával alkalmazkodunk a helyzethez

 – zárta sorait az édesapa.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek