Létrehozva: 2024.09.12.

Itt a vége! Az ismert magyar zenész felesége végleg lezárta házasságukat

Az interneten ismertté vált énekes nyár elején keveredett megcsalási botrányba, azonban felesége idáig kitartott mellette közös gyermekük miatt. Kunu Márió szűrét most viszont végleg kirakta párja.

Kunu Márió a YouTube-on vált ismertté, mint énekes, azonban alig három hónapja robbant a hír, miszerint 10 év házasság után megcsalás miatt véget ért a kapcsolata. Ugyan az énekes és felesége, Kunu Alexandra ezek után megpróbáltak kibékülni egymással a közös gyermekük érdekében, viszont úgy tűnik, ma végleg vége mindennek. Márió és kedvese nem tudták megmenteni a házasságukat.

Kunu Márió
Kunu Márió szűrét végleg kidobta a sértett feleség (Fotó: Facebook)

Mindent megpróbáltak

A neten híressé vált énekes június elején kellett szembenézzen a felesége haragjával, ami Márió hűtlensége miatt alakult ki. Egy ideig ment az adok-kapok, a feleség üzent a szeretőnek is, majd az énekesnek sikerült kiharcolnia egy második lehetőséget. Mint most kiderült, mindent megpróbáltak, hogy megmentsék a házasságukat, de ez nem sikerült. A törött szívű feleség jelentette be, hogy végleg elhagyja a hűtlen férjét.

Kunu Márió
Augusztusban még megvolt a családi idill, ami mostanra végleg szertefoszlott (Fotó: Facebook)

Kunu Márió felesége eddig bírta

Kunu Alexandra Instagram oldalán, egy hosszabb üzenetben írta meg, hogy Márióval örökre vége.

Sziasztok! Márióval a történtek után VÉGLEG külön utakon folytatjuk tovább. Mindketten hibáztunk, hogy idáig jutottunk (nálam nem megcsalás történt), de szerintünk így lesz a legjobb, mert értelmetlen a sok veszekedés és a Nátánt helyezzük előtérbe. Azt hittük, működni fog, megpróbáltuk, harcoltunk, de nem így lett... [...] Egy fejezet lezárult, kérlek tartsa mindenki tiszteletbe.

Osztotta meg bejelentését a Márió ex-felesége / Fotó: Instagram

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek