Nagy tömegben vietnámi és thai kamulájkokat vásárolt Magyar Péter

INSIDER
Létrehozva: 2024.09.20. 18:58

Kulcsár Edina kitálalt G.w.M-ről, ez az igazság

Kulcsár Edina őszinte vallomást tett.

Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolata nem kezdődött éppenséggel zökkenőmentesen, hiszen rengeteg támadást kaptak annak idején, mikor összejöttek. A rosszakarók kommentjei nem érdekelték őket, mivel a szerelmük erősebb, jelenleg is boldogok együtt – már összeházasodtak és két közös gyermekük is született.

293A7216
Kulcsár Edina és G.w.M / Fotó: Szabolcs László

Volt idő, amikor a kommentelők azzal vádolták G.w.M-et, hogy nem bánik jól Kulcsár Edinával, az egykori szépségkirálynőt pedig azzal támadták, hogy biztosan csak a pénze miatt van együtt a sikeres rapperrel. Az influenszer most tiszta vizet öntött a pohárba, és őszinte vallomást tett a közösségi oldalán egy Insta Storyban.

A kapcsolatunk elején sokan gondoltak sok mindent. Többek között azt, hogy én azért vagyok vele, mert ő "G.w.M" és a pénz meg a hírnév hű de fontos. Mondanám, hogy ez volt a sorban a legutolsó dolog, de alapvetően ez a szempont még csak a sorban sem kapott helyet, mert engem egy kicsit sem érdekelnek ezek, hiszen ő előtte is boldogultam ilyen tekintetben egyedül. Én őt, mint Varga Márkot szerettem meg. A lelkét, a szívét, azt amilyen ő és ahogyan velem bánt és bánik a mai napig!

– írta Kulcsár Edina.

Ezek alapján valóban nagyon szeretik egymást, színtiszta szerelem az övék, amit még a helyenként egészen gusztustalan támadások sem tudnak összeroppantani – sőt, valószínűleg csak egyre erősebb lesz a közöttük lévő kötelék minden egyes beszólással.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek