Létrehozva: 2024.09.12.

Köllő Babett bugyiban mutatta meg, mire nem tudja rávenni a férjét

A csinos műsorvezető betekintést engedett a reggeli rutinjába. Köllő Babett elárulta, mi az, ami igazán felbosszantja, ha a férjéről van szó.

Köllő Babett közel húsz éve boldog házasságban él a férjével, akit egyébként gondosan rejteget a nyilvánosság szeme elől. Nemrég egy romantikus posztban, egymásba fonódott kézzel tudatta a rajongókkal, hogy 19. évfordulójukat ünneplik. Úgy tűnik azonban, hogy a jól működő harmóniába nekik is, mint minden hosszútávú kapcsolatba, belefér egy kis csipkelődés is.

Köllő Babett
Köllő Babett férje ezúttal kihúzta a gyufát (Fotó: Máté Krisztián/MW archív)

Köllő Babett ezen akadt ki...

Noha Babett a lazaságáról ismert, legfrissebb bejegyzésében láthatóan alaposan felbosszantotta magát egy olyan apróságon, ami egyébként mindennapos és vélhetően ő is hozzászokott már, rosszabb pillanatokban viszont okoz némi feszültséget. A szituációt természetesen a tőle megszokott ironikus humorral kezelte.

Na mutatom, hogy mire nem sikerült rávennem a férjemet az elmúlt években. Megreggelizik és a tányérját itt hagyja, mintha szállodában lenne, vagy valami  étteremben. Mutatom a távolságot, az asztal és a mosogatógép között, ami eddig nem jött neki össze. Azért nem egy rohadtul megterhelő dolog, nem? Nem megy.

A bejegyzés egyébként egy nap alatt őrületes számokat hozott, a megtekintések száma 500 ezer fölött jár, de több mint ezer kommentelő is egyetértését fejezte ki Babettel. A hozzászólók között rengeteg nő érezte érintve magát, volt, aki azt írta, mindegyik férfi egyforma, csak a nevük más, de akadtak bőven férjek is, akik bizony magukra ismertek a történetben és elismerték, bizony ők is otthagyják a tányért az asztalon, vagy ami még rosszabb, odateszik a mosogatógép mellé. A hab a tortán az a férfi, aki kifejtette, miért is történik mindez. Nincs is több kérdésünk. 

Akkor elmondom, legyen. Azért nem rakjuk be, mert ha kinyitjuk és tiszták vannak benne akkor ki kellene pakolni.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek