Létrehozva: 2024.08.30.
Módosítva: 2024.08.30.

Ezt nem láttuk jönni: Köllő Babett együtt lépett kifutóra Palvin Barbival - videó

A csinos műsorvezető újfent egy beszólással hívta fel magára a fgyelmet. Köllő Babett együtt lépett a kifutóra Palvin Barbarával, ami pedig ez után következett, arra vélhetően senki nem számított.

Köllő Babett sokszor örvendezteti meg követőit humoros bejegyzésekkel: szórakoztató, tájékoztató és sokszor pikáns tartalmaival felkavarja az állóvizet. Nem csupán dögös megjelenéséről, kifinomult stílusáról és lenyűgöző ruhaszettjeiről híres, hanem különleges humorérzékéről és lazaságáról is: a színésznő rendre bizonyítja, hogy képes mosolyt csalni az emberek arcára. Babett mesteri módon használja a humort arra, hogy bemutassa a mindennapjait, posztjaiban gyakran reflektál a hétköznapi élet nehézségeire, gyakorlatilag nincs olyan bejegyzése, amit ne fűszerezne meg egy kevéske humorral.

Köllő Babett
Köllő Babett ezúttal sem ment a szomszédba egy kis humorért (Fotó: Markovics Gábor)

Köllő Babett beszólt Palvin Barbarának

Babett legújabb videójában a világhírű magyar modell mellett látható a kifutón, értelem szerűen csak a budapesti Madame Tussauds viaszmúzeumban. A jelenetben Babett bevonul, mintha divatbemutatón látnánk és rácsodálkozik Barbira: 

Mi van, haver, elakadtál? Menj már odébb!

- mondja neki. A videó egyébként szenzációsan élethű, így Barbi vélhetően nem veszi majd zokon, ha meglátja, főleg annak tükrében, hogy a videó mellé Babett azt is odaírta: “A legszebb nő”. A beszólás tehát csak vicc, a kommentelők pedig odavannak Babett humoráért. Arról nem is beszélve, hogy rengetegen megjegyezték, Babett mennyire jól néz ki most is, mint mindig. A poszt kevesebb mint 24 óra alatt több mint hétezer kedvelést és megannyi hozzászólást kapott. 

A színésznő nemrég George Clooney-val is töltött fel közös videót, itt épp egy fuccsba ment randit láthatunk, amit Clooney malaca rontott el. Ezek alapján vélhetően számíthatunk rá, hogy Babett további világsztárokkal is összeáll majd egy-egy rövidke, fantáziadús vicces jelenetre.

@kollobabettofficial A csodáltos Palvin Barbival egy kifutón❤️A legszebb nő❤️ #palvinbarbara #model #show #modellife #modelwalk #catwalk ♬ eredeti hang - Babett Köllő

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek