Létrehozva: 2024.09.29. 21:30

Harrison Ford és Calista Flockhart: „Tökéletes ellentétek vagyunk”

A színésznő Ally McBealként lett közismert, ám a férjével való találkozása hozta a legnagyobb fordulatot az életében. Miután hozzá ment Harrison Fordhoz, önként feladta a karrierjét, hogy családanya legyen, most pedig újra dolgozik, és boldogabb, mint valaha.

Nem bánta meg Calista Flockhart, hogy eddig a családját helyezte előtérbe. Harrison Ford felesége 59 évesen is ragyogó formában van, aki a The Drew Barrymore Show legutóbbi adásában tűnt fel a Viszály: Capote és a hattyúk című sorozat kapcsán, amelynek ő az egyik főszereplője.

Calista Flockhart és Harrison Ford
Harrison Ford és Calista Flockhart házassága megingathatatlan (Fotó: Getty Images / hot magazin)

Calista Flockhart családjára koncentrál

Én választhattam meg, hogy kiszállok-e, ezért ma sem bánom, hogy hajdan a távozás mellett döntöttem” – állította Flockhart. „Jó érzés, hogy eddig anya és feleség voltam, ám most az is klassz, hogy ismét színész lehetek.

Calista Flockhart és Harrison Ford
A színésznő épp azelőtt adoptálta a kisfiát, hogy megismerte Fordot (Fotó: Northfoto / hot magazin)

Lényegtelen a korkülönbség Calista Flockhart és Harrison Ford között

A kilencvenes évek egyik kedvenc sorozatának sztárja 2001-ben adoptálta a most 23 éves fiát, közvetlenül azelőtt, hogy randizni kezdett a Star Wars-filmek ikonjával. A kétszeresen elvált Ford addigra felnevelte a két nagyobbik gyermekét, a lánya 11 éves volt már, a legkisebb fia is 13, ám újra a kisgyerekes apa szerepében találta magát Liam révén. Örökbe fogadta a fiút, miután Flockharttal összeházasodtak.

Calista egy kis lurkót hozott a házamba, és ezzel sok örömöt is” – mondta Ford 2008-ban a Reader’s Digestnek. „Igazi ajándék, ha az ember része lehet annak, ahogy egy gyerek felnő. Calista korábban egyedülállóként Liamnek szentelte magát, és csodás munkát végzett a nevelésével. Örülök, hogy nekem is részem lett benne.”

Amikor nyolc együtt töltött év után 2010 júniusában összeházasodtak, Ford 67 éves volt, míg Flockhart csak 45. A színésznő számára ma is lényegtelen a korkülönbség.

„Sosem zavart, sőt folyton elfelejtem, hogy Harry 22 évvel idősebb nálam” – állította Calista nemrég a Hello!-nak. „Ennyi év után is szeretem, hogy a férjem reggelente kócosan olyan aranyosan néz ki, mint egy kisfiú!”

*EXCLUSIVE* Harrison Ford takes his son Liam to a tux store in Santa Monica
A ma 23 éves fiú (Fotó: Profimedia / hot magazin)

Így lett Harryson Ford felesége: „Ki ez a sármos pasas?”

A színésznő az 59. Golden Globe díjátadó 2002-es gálaestjén találkozott először Harrison Forddal. Az az este a ma már több mint két évtizede tartó románcuk kezdetét jelentette, bár Calistánál nem lobbant fel rögtön a szikra.

„Sosem láttam a Star Warst, de hát én egy mozi nélküli kisvárosban nőttem fel!” – magyarázta a The Timesnak. Harryt meglátva így először csak arra gondoltam: »Ki ez a sármos pasas?« A beszélgetésünknek hála, a kapcsolatunk folytatódott, és végül elmélyült; a többi már történelem. Tökéletes ellentétek vagyunk, amelyek kiegyensúlyozzák egymást. Miközben én a tanyánkon főzök vagy sétálgatok, Harry vadul bicajozik, ám még szívesebben repül. Több balesete is volt, mégsem kértem, hogy hagyjon fel a hobbijával: örülök, ha boldog. Az egyik oka, hogy máig sikerült fenntartanunk a romantikus és játékos kapcsolatunkat, az, hogy elégedett voltam, amiért főállású anya lehettem. Nem voltak színészi álmaim, így nem versenyeztünk egymással. A másik ok, hogy mindketten otthonülők vagyunk – és imádjuk!”

Az egekben is együtt

2015-ben a repülésmániás Ford majdnem végzetes balesetet szenvedett, szinte minden porcikája eltört. A felesége reggelente érkezett hozzá a kórházba, és késő este távozott. Amikor Ford felépült, majd két hét után ismét felszállt, Calista mellette ült – de többé soha!

Harrison Ford's Crashed Plane being Investigated at the Scene **USA, Australia, New Zealand ONLY**
(Fotó: Northfoto / hot magazin)

Szerencsés karcsúság

Az Ally McBeal idején azt pletykálták a nádszálkarcsú Calistáról, hogy anorexiás, ő pedig hiába bizonygatta az ellenkezőjét. Ez lelkileg évekre meggyötörte.

„Sosem kellett figyelnem a súlyomra. Vékonyak a csontjaim, gyors az emésztésem, vagyis egyszerűen szerencsés vagyok” – mondta Calista a TMZ-nek.

Ally Mcbeal (2001)
(Fotó: Profimedia / hot magazin)
hot! magazin 2024/39 címlap
További sztárhíreket olvashatsz a hot! magazin e heti számában!(Fotó: Hot archivum)

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek