Létrehozva: 2024.09.27. 14:30

"Negyvenévesen is szeretnék így kinézni" – Gáspár Evelin megszabadult zsírpárnáitól

Az utóbbi években több szépészeti kezelésen esett át, mert úgy érzi, harmincévesen már oda kell figyelni a test változásaira. Gáspár Evelin zsírbontó beavatkozásra ment, hogy elégedetten tudjon tükörbe nézni.

Sok nő vágyik fiatalos feszes arcbőrre, valamint a toka eltüntetésére, mint ahogy Gáspár Evelin is. Mindezt persze drasztikus beavatkozások nélkül. Ma már számos megoldás áll a hölgyek rendelkezésére ehhez, csak meg kell találni a megfelelő szakembert és kezelést hozzá. 

Gáspár Evelin
Gáspár Evelin az elmúlt fél évben több szépészeti beavatkozáson esett át (Fotó: Markovics Gábor)

Gáspár Evelin tokáján végeztek zsírbontásos kezelést

Gáspár Evelein azok közé tartozik, aki már jó pár beavatkozáson van túl, mégis megmaradtak a természetes vonásai, melyekről most őszintén beszélt.

Az egyik ilyen a bébi botox, ami egy olyan kezelés, ami felfrissíti az arcbőrt, valamint kisimítja az apróbb finom ráncokat és feltölti a pórusokat” – kezdte a idősebb Gáspár lány. „Én mindent érzéstelenítő nélkül szoktam kapni, mert elég magas a fájdalomküszöböm. Tegnap ellátogattam Vivien szalonjába, kipróbáltam a legújabb citromos koktéljukat, ami segíti a zsírbontást a toka, has, fenék, comb területeken. Ezt beszúrják, és teljesen fájdalommentes. Aztán nagyon sok folyadékot kell fogyasztani, hogy a nyirokrendszeren keresztül távozzon a lebontandó anyag” – árulta el Evelin, majd hozzátette, miért éppen a toka területének kezelését választotta.

Most eléggé divatos a csontos arc, de én ezt nem szeretném, mert szerintem nem mindenkinek áll jól".

Szerettem volna karakteresebbé tenni az arcomat. 

„Úgy gondolom, ez egy jó megoldás, ha nem szeretnének az emberek hialuront az arcukba. Fiatalon nem túl jó, mert bepuffaszt, sok ilyen arcot látok manapság az interneten” – árulta el.

Gáspár Evelin
A csinos Gáspár lány hét évvel ezelőtti önmagához képest sokat változott (Fotó: Fejér Bálint)

Gáspár Evelin: „Nagyon hiú vagyok"”

Evelein betöltötte a harmincadik életévét, megijedt, hogy a harmadik X-be lépése testi változásokat is hoz az életében, ezért az elmúlt fél évben sok dolgot megtett magáért, amivel ezt az érzetet csökkentette.

Negyvenévesen is szeretnék így kinézni".

Nagyon hiú vagyok.

Sok jó csaj van fönt az interneten, folyamatosan ezeket nézem, próbálok fölzárkózni kisebb-nagyobb sikerrel” – mondta a Mokkában.

Evelint egy szakember, Lakatos Vivien is elkísérte, aki bővebben beszélt a kezelésekről, mely itt tekinthető meg:

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek