Lopás miatt kikérte a legfőbb ügyész Magyar Péter mentelmi jogát

POLITIK
Létrehozva: 2024.09.26.

Fehér Holló kiakadt az egyik fapados légitársaságra

Az utóbbi időben sok bosszúságot okoz az emberek a repülők késése. Most Fehér Holló baja gyűlt meg az egyik fapadossal, amikor a légitársaságnál módosítani akarta a jegyét.

Fehér Holló nem szereti véka alá rejteni  a véleményét, bármilyen témáról is legyen szó. A zenész korábban több ször szót emelt zenész kollégáival szemben. Ki ne emlékezne a Horányi Julival, vagy a Divas koncert résztvevőivel rendezett csörtéjére. Most itt a következő epizód, viszont most szakmáján kívül, az egyik fapados légitársasággal akasztotta a össze a bajszát, mert nem tudta módosítani a járatát.

Fehér Holló
Fehér Holló mindig hangot ad a véleményének (Fotó: Bognár Andi / ArtflowMedia)

Szerettük volna a repülés időpontját a Ryanair-nél megváltoztatni, és az oldalon mikor rá is mentünk a járat módosításra. Ki is tudtuk jelölni azt a napot, amire szerettük volna módosítani. Átdobott egy oldalra, ahol nem töltött be semmit csak egy tovább feliratot, gondolom ott kellett volna fizetni

 – kezdte Fehér Holló, aki végül személyesen a Liszt Ferenc Reptéren próbálta meg módosítani a foglalását, de ott csak egy nemzetközi ügyfélszolgálati számot kapott, és sajnos azzal sem járt nagyobb sikerrel.

Fehér Holló inkább megvette újra a jegyét

Végül a zenésznek nem sikerült a módosítás, mert olyan összeget kértek volna a személyes ügyintézés miatt, amit már nem szívesen fizetett volna ki. Sokkal olcsóbbnak és egyszerűbbnek látta, hogy megvásárolja újra, és az embereknek is ezt javasolja, ha hasonló helyzetben kerülnek.

„Persze, abban a pillanatban nagyon bosszantó volt, de nem szeretnék nagy feneket keríteni. A közelgő koncertemre és az album megjelenése sokkal fontosabb most számomra” – mondta Fehér Holló az eset után.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek