Létrehozva: 2024.09.12.

Életet mentett Csuti, postagalambot fogadott be

A TV2 Újratervezés műsorvezetője nagy állatvédő hírében áll. Szabó András Csuti a napokban egy újabb kis életet mentett meg. Egy sérült postagalambot fogadott be kollégáival, amiért már a gazdája is úton van.

Szabó András Csuti nemcsak az Újratervezés műsorában kész arra, hogy segítő kezet nyújtson olyanoknak, akik rászorulnak. Kedden a kollégájával talált egy galambot az utcán fekve, ami nem tudott lábra állni. Az üzletember nem volt rest, ideiglenesen befogadta az irodájukba a sérült állatott. Később, látva a gyűrűt és a számot a lábán, az is kiderült, hogy egy postagalambot találtak.

Szabó András Csuti
Csuti önzetlenül segít bárkin, aki rászorul (Fotó: Szabolcs László)

 

Fura volt, hogy legalább hat madármentő szervezetet is felhívtunk, de sajnos vagy nem élt már az vonal, vagy nem tudták befogadni. Szerencsére a lábán lévő gyűrű számából ki tudtuk keresni az interneten, hogy kié a galamb. Ideiglenesen elneveztük Bálintnak is, hogy tudjunk róla beszélni. Mára ígérte a gazdája, hogy eljön érte, és hazaviszi. Addig kialakítottunk neki egy puha vackot, adtunk neki vizet, és madáreledelt

 – mesélte Csuti, aki hozzátette, hogy furcsa volt számára, hogy az utcán senki nem nézte meg, hogy mi baja lehet a kismadárnak. 

Csuti galamb mentés
Bálintnak nevezték el a befogadott madarat (Fotó: Instagram/Csuti)

Könnyeivel küszködve adta át a kulcsokat Csuti

Csuti nem rejti véka alá, ha érzelmileg megérinti valami, az Újratervezés műsorában sem viselkedik másként. Az üzletember már az első héten elérzékenyült, amikor a Toldi családnak átadták, a kulcsokat a felújított otthonukhoz.

„A szívem a torkomban dobogott, szinte éreztem, ahogy közelednek. Szerintem én jobban izgultam, mint ők” – mondta korábban Csuti elérzékenyülve.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek