Orbán Viktor: A hazai szakemberek felkészültek az árvíz elleni védekezésre, van elegendő ember, pénz és megfelelő technika

POLITIK
Létrehozva: 2024.09.10.

„Legalább a Berki nevét vennéd le” – Újra pálcát törtek Berki Mazsi fölött

Minden csoda három napig tart. Ezt szokták mondani, de ez Berki Mazsi esetében nem igaz. Most újra beindultak követői, és keményen betámadták a sztáranyukát.

Berki Krisztián több mint két évvel ezelőtt, 2022. május 6-án hunyt el tragikus hirtelenséggel. Azt gondolnánk, hogy idővel Berki Mazsi körül is lecsendesülnek az indulatok, de úgy tűnik, minden újabb posztja, fotója miatt pálcát törnek a feje felett. A sztáranyuka közösségi oldala valóságos háborús övezet volt a médiaszemélyiség halála után, a kommentelők, mint a keselyűk a döghúsra, úgy csaptak le rá minden adódó alkalommal.

210713-13-KZ
Berki Mazsi mai napig a 2022. május 6-án elhunyt Berki Krisztián nevét használja, sokak szerint új kapcsolata miatt le kellene cserélnie sajátjára (Fotó: Knap Zoltán)

Berki Mazsi követői ismét beindultak a sztáranyuka ellen

Amikor kiderült, hogy a vállalkozó Zoltán személyében újra rátalált a szerelem, minden irányból támadni kezdték Mazsit. Az pedig, hogy folyton méregdrága külföldi utazásokról, luxusnyaralásokról posztolt a közöségi médiában, még több embert irritált. Tény, hogy az utóbbi időben valahogy már kevesebb bántás éri, talán a rosszindulatú kommentelők száma is valamelyest megfogyatkozott, azonban időnként újra és újra előkerül egy-egy zavaró tényező, ami felháborítja követői.

Így volt ez a minap is, amikor szerelmével osztott meg egy közös fotót – itt tekinthető meg az említett kép –, amelyen a naplementében csókolják egymást. Beindult a kommentszekció, és azt kifogásolták, hogy miközben már más férfi oldalán boldog, és erről időnként képek is felkerülnek a világhálóra, még mindig a házasságkötésük révén elhunyt férjétől „használja” a Berki vezetéknevet.

Berki Mazsi és párja
Zoltánnal már hosszú ideje alkot egy párt Mazsi (Fotó: Szabolcs László)

Sokak szerint csak a Berki névvel szerezhet hírnevet

Ahogy azt már korábban megszokhatta Mazsi, most is neki estek „rajongói”, és keményen odavágták neki a véleményüket.

Legalább a Berki nevét vennéd le. Tiszteld meg a párod… és a férjed…, ha már a sír felét Pamela fizete” – fakadt ki egyik követője.

Katona Renáta. Hány évig lehet haknizni a Berki névvel?” – tette fel a kérdést Mazsihoz egy másik netező, melyre válasz is érkezett, azonban nem Berki Krisztián özvegyétől.

Nem fogja, mert ezzel van hírneve... Ha újra Katona lenne, senkinek nem csengne fel…” – fogalmazta meg véleményét a kérdésben valaki.

Okkal tartja meg a nevét

Mazsit nem először éri kritika a vezetékneve miatt. 2022-ben, a Dancing with the Stars idején a Borsnak mesélt arról, hogy bárki bármennyire is akarja, nem fogja eldobni magától néhai férje nevét. Erre két határozott oka is van: a kislánya és az üzlet. 

Megtartom a Berki nevet. Berki Renáta Mazsiként ismertek meg és a kislányommal közösen ezt a családnevet viseljük.


 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek