Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
Létrehozva: 2024.09.08.

Igazi luxus: Berki Mazsi méregdrága szállodában pihen a kedvesével

Az özvegy és kedvese rengeteg élményt gyűjtenek, ezért gyakran jelentkeznek be a reptérről vagy már egy külföldi hotelből. Berki Mazsi és kedvese most Mykonosra utaztak, ahol luxushotelben szálltak meg.

Szerző Cs.I.G.a

Berki Mazsi láthatóan nagyon boldog új kedvesével, Zoltánnal, aki a tenyerén hordozza, szép helyekre viszi. Augusztus közepén még Izlandra utaztak, ahol Mazsi 33. születésnapját is ünnepelték. Az északi ország minden évszakban különleges szépségű, de az árak ennek megfelelően jóval magasabbak, mint az átlagos turistacélpontokon.

Berki Mazsi szerelme
Berki Mazsi és kedvese hatalmas összhangban élik az életüket (Fotó: Szabolcs László)

Luxusszállodában szállt meg Berki Mazsi és kedvese

A napokban Mazsi és Zoli egy újabb utazásra mentek, azonban most sokkal inkább meleg időjárásra vágytak a hideg éghajlatú Izland után. A pár a sokak által kedvelt görög Mykonos szigetére utazott, amiről egy fotót is kiraktak a közösségi oldalukra. A bejegyzésben megjelölték, hogy a Cavo Tagoo Mykonos nevű hotelben szálltak meg. A szerelmespár a fotón éppen egy csókban forr össze a romantkius naplementével a hátuk mögöttük. A kép feltehetően a szobájuk teraszmedencéjének partján készült. Így rögtön egyértelművé is válik, hogy ezért a szállásért is mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki itt szeretne eltölteni pár éjszakát. Bár tény, hogy vannak olcsóbb szobák is, Mazsiéké a hotel honlapja szerint közel 800 ezer forintba kerül éjszakánként, amihez reggeli is jár. De ebből nem csináltak soha titkot, hogy a szerelmesek sokkal szívesebben gyűjtenek közös élményeket, mintsem felesleges tárgyakat. 

A szerelmes fotót ide kattintva tudod megtekinteni!

Berki Mazsi 293A3676
Kedvesével szívesebben gyűjtenek közös élményeket Fotó: Szabolcs László

Meseszép helyen ünnepel Berki Mazsi

Berki Mazsi 33 éves lett. A jeles nap alkalmából párjával, Zoltánnal elhagyták az országot, hogy kettesben ünnepelhessenek. A pár egy Vik nevű álomszép falucska lakója volt pár napig. Az Izland legdélebbi részén fekvő településen gleccsereket, buja zöld legelőket, és gyönyörű tengerparti sziklákat lehet fotózni, a bátrabbak pedig belemárthatják a lábukat az északi tenger hideg vízébe is a fekete homokos tengerparton. Nem rossz helyszín egy kis kikapcsolódásra, az biztos

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek