Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.08.15.
Módosítva: 2024.08.15.

Irtózatos drágaságban telel Berki Mazsi

Berki Mazsi luxusutazásainak új állomása Izland, ahol a magyarországi nyárhoz képest ugyan sokkal kellemesebb a klíma, a pénztárcát viszont jó nagyra kell nyitni, még az alapszükségletek miatt is.

Berki Mazsi egy pár nappal ezelőtt utazott Izlandra, hogy ott ünnepelje meg a 33. születésnapját a kedvesével. A nyárból-télbe utazás egyébként mostanában nagy divat, főleg azóta, amióta itthon elviselhetetlen hőség olvasztja a flasztert. A tehetősebb emberek jellemzően a skandináv országokat látogatják: Svédország, Norvégia, Dánia, Finnország és Izland nyáron is kellemesen hűvös, és emellett gyönyörű látnivalókkal találkozhat az utazó. A kényelmet azonban meg is kell fizetni, főleg Izlandon nyúl mélyen a pénztárcába az ember. 

Berki Mazsi gyönyörű helyre utazott

Mazsi rendszeresen beszámol a kiruccanásairól az Instagram-oldalán, innen tudjuk, hogy most épp egy Vic nevű falucska környékén szálltak meg, ami a sziget legdélibb pontján található. A gyönyörű természeti adottságokkal rendelkező településen zöld legelők, gleccserek, hatalmas sziklák találhatók, és persze hangulatos éttermek is, ahova viszont csak az tud beülni, aki jó előre spórolt az útra. Izlandon egészen más árakkal találkozunk, mint például itthon, ott a legolcsóbb sör is 3600 forintba kerül, egy gyorsétteremben fejenként 6000 forint a menü, egy átlagos hotelben 60-70 ezer forint egy éjszaka, egy ötcsillagosban viszont már 250 ezer forint felett kell pengetni. Minimum. 

Vic Izland
Ezen a gyönyörű helyen ejtőznek Mazsiék Fotó: www.icelandtravel.is

Élményre költ 

Berki Mazsi és kedvese, Zoltán sosem csináltak titkot abból, hogy jó körülmények között élnek. A pénzüket pedig arra költik, amire csak akarják. Az ő döntésük az, hogy élményekre költik a pénzt, ami nagyon jó választásnak tűnik, hiszen például egy luxusautó is okozhat örömet a gazdájának, de egy csodálatos utazás emléke egy egész életen át elkíséri az embert. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek