Létrehozva: 2024.09.13.

Micsoda? A Déli-sarkra készül A Dal jóképű énekese

Különleges kalandra készül a By The Way nevű zenekar egykori tagja. Patocska Olivér, A Dal jóképű énekese a Déli-sarkra készül, meglepő módon trenírozza magát a kalandra.

Nagy fába vágja a fejszéjét A Dal énekese. A By The Way egykori formáció oszlopos tagja, Patocska Olivér nem szokványos úti célt tűzött ki maga elé.

patocska olivér, A Dal
Patocska Olivér, A Dal 2023 versenyzők egyike a Déli-sarkra készül (Fotó: MTVA)

Napi 20-30 kilométert gyalogol A Dal sztárja

A korábban népszerű fiúbanda énekese jó ideje építi szóló karrierjét, más előadókkal is közreműködik, a zenei pálya mellett pedig mindig újabb kihívásokat keres. Most épp egy rendhagyó expedícióra készül, fejben legalábbis.

Van egy érdekes nagybátyám, mindig nagyon kalandos élete volt

– mesélte az M2 Petőfi TV műsorában Olivér. „Ő egy sportember, öttusázó válogatott volt magyar és ausztrál színekben is, edzette is a későbbi válogatott csapatokat. És ha az ember egyszer sportoló volt, nem feltétlenül nyugszik meg, benne marad a kompetitív hajlam és a motiváltság arra, hogy bizonyítson. Nehéz lehet szerintem sportolóként elengedni ezt a részt. Ő nem is engedte el, és ennek tökre örülök, mert mindig valamilyen kalandot kitalál magának, és beránt engem is, és motivál arra, hogy magam is hasonlóképp gondolkodjak az életről, ami tele van kalanddal és lehetőséggel.

Például 43 évesen kezdett el anno snowboardozni, ezért kezdtem én is ezt a sportot

– sorolta az énekes, majd felfedte, milyen célt tűztek ki maguk elé nemrég.

Mikor legutóbb kint voltam nála Ausztráliában, néztünk egy dokumentumfilmet, ami a Déli-sarkról szólt, és akkor megemlítette, hogy van lehetőség eljutni oda, ugyanis ő kitalálta magának, hogy szeretne csatlakozni egy expedícióhoz. Ennek persze van pénzdíja, nagyon komoly felkészülési időszak előzi meg. Nem lehet csak úgy belevágni” – taglalta az énekes, aki komolyan elgondolkozott a lehetőségen, a maga módján meg is kezdte a felkészülést:

Persze most még nem állok készen rá, a felkészülésem egyelőre az információgyűjtésen kívül, hogy nagyon sokat sétálok a városban. Kint lakok most épp a külvárosban, onnan besétálok a belvárosba, és vissza, ami 20-30 kilométer is lehet egy nap. Szóval ez a terv. Nagyon kevés magyar jutott még el a Déli-sarkra…

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek