Létrehozva: 2024.08.28.

Tornóczky Anita a frászt hozta a követőire

A leendő anyuka szinte fáradhatatlan gép módjára intézi szerelmével közös életüket, hogy a baba érkezésére minden kerek legyen. Tornóczky Anita megrémítette a rajongókat a lábával, lehet pihennie kellene.

Tornóczky Anita és párja egészen öt éven keresztül próbálkoztak a családalapítással, a műsorvezetőnő számára a második lombik program volt az, ami meghozta a várva várt eredményt. Nyár elején érkezett a hír, miszerint Anita várandós, tehát a kezdeményezéseik sikeresen zajlottak, így a leendő kismama már javában készülődik a baba érkezésére. Anita a minap azonban egy nem kellemes részletbe avatta be követőit, ugyanis a bokájával akadtak gondok.

Tornóczky Anita és párja
Tornóczky Anita a frászt hozta a követőire: A várandós celeb bokája teljesen felduzzadt - Fotó: Facebook

A bokája érzi a változást

Anita és párja nemrég költöztek és egyre jobban várják a baba érkezését. A 45 éves műsorvezetőnő idén december elejére várja a kicsit, sőt az is kiderült, hogy már a kisfiuk nevén is erőteljesen gondolkoznak. Bár jelenleg Anitának van nagyobb gondja is a környezet kialakításánál, hiszen a terhesség miatt bokája teljesen fel van dagadva és elvizesedett. Ez persze egy teljesen normális tünet, a legtöbb édesanyánál előfordul hasonló, ugyanis a hirtelen megnövekvő tehercipelés így jelentkezik a bokán. Bár lehet, nem most kellene ráfeszülnie a költözésre, ugyanis a teste ezzel jeleket küldhet, hogy itt az ideje pihenni kicsit a szülés előtt.

293A2134
Tornóczky Anita fáradhatatlan, ezért féltik a rajongók is - Fotó: Szabolcs László

Tornóczky Anita felkészül a kicsire

Bár a leendő anyukának pihennie kéne, most mégis úgy tűnik, elég nagy fába vágta a fejszéjét. Otthonukon akkora átalakítást végeznek, hogy egy időre ki is kell költözniük onnan.

Felújítunk, hogy mire ő megérkezik, addigra teljesen rendben legyen a ’fészek” – mesélt posztjában a fáradhatatlan anyuka, aki szerelmével elment egy utazásra, amíg az otthonuk kipofozása történik. Azonban sokan féltik őt, ugyanis úgy vélik, inkább pihennie kéne, hogy bokája újra eredeti állapotra gyógyuljon.

Tornóczky Anita lába teljesen feldagadt a sok teher cipelésétől - Fotó: Facebook

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek