Létrehozva: 2024.08.11.

Két hétig kényszerpihenőn van Ripli Zsuzsi

A színésznő fantasztikus formában van, hiszen az élete részévé vált a mozgás és egészségtudatos étkezés. Ripli Zsuzsi pár nappal ezelőtt kényszerpihenőre lett ítélve, ugyanis a kezét annyira megerőltette, hogy már saját magát sem bírta el.

Ripli Zsuzsi életében hatalmas szerepet játszik a mozgás, nemcsak szabadidejében, hanem hivatása miatt is. Bár sokan nem gondolják, hogy túlzásba lehet vinni az edzést, a színésznő a napokban sajnos megerőltette a karját. A napokban egy képet tett ki a közösségi oldalára, ahol megmutatta, hogy be van kötve a keze. 

Ripli Zsuzsi
Ripli Zsuzsi pilates edzőként nem tudja megtenni, hogy ne mozogjon, ezért csak szabadidejében pihen (Fotó: TV2)

Saját edzésem során, ami erősre sikeredett, megerőltettem a bal karomat. Akkor vettem igazán észre, amikor a plank gyakorlatban nem tudott megtartani a kezem. Mint kiderült, a csuklómban megsérültek az idegszálak. Jelenleg is be van kötve egészen a vállamig kineziológiai szalaggal, hogy megnyugodjanak. Kicsit lazítani kell őket most, majd jövő héten pedig összehúzó kötés lesz rajta

– mesélte a Farm VIP negyedik évadának szereplője, aki elmondta, hogy a gyógytornásza két hétre el is tiltotta a mozgástól, de azt nem tudja megoldani.

„A munkám miatt nem tudom ezt teljesen megtartani, így azt ígértem meg a gyógytornászomnak, hogy a saját edzésemet pihentetem.”

Persze, így is valamennyire muszáj terhelnem a kezemet, hiszen az óráimon is meg kell mutatnom a gyakorlatokat

– mondta mosolyogva Ripli Zsuzsi, aki hozzátette, hogy kínzásnak éli meg a kényszerpihenőjét.

Ripli Zsuzsi
Ripli Zsuzsi Insta-követőinek is megmutatta a sérülését
(Fotó: Instagram/Ripli Zsuzsi)

Igazi kínzásnak éli meg a pihenést Ripli Zsuzsi

Ripli Zsuzsi nemcsak a mozgására, hanem az étkezésére is nagyon odafigyel, amivel nincs könnyű dolga, mert szívesen süt-főz. Elmondása szerint az egyik legnagyobb baj, hogy nagyon szereti a szénhidrátot, ám épp ezért igyekszik megreformálni az étkezését. Ennek köszönhető az is, hogy az évek során volt már vegán, vega és nyersevő is.

„Mindig jól éreztem magam a bőrömben, viszont szerintem, ha az ember tudatos, akkor figyel a testére és figyel a jelzéseire is. 

Azért lettem vega és vegán anno, mert nem esett jól a hús, nem igényelte szervezetem. Ha megettem rosszul voltam tőle 2-3 napig folyamatosan.

– mesélte a Mokkában hozzátéve, jelenleg mindenevő.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek