Magyar Péter a migrációpárti brüsszeli szabályokat követeli

POLITIK
SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.24.

Felháborító! Ilyen elvárásai vannak Pumped Gabonak leendő párjával szemben

A celeb úgy látszik újra szerelmet keres. Pumped Gabo hirdetését azonban kritizálják a kommentelők, olyan mintha bejárónőt keresne partner helyett.

Pumped Gabo leginkább a botrányairól lett ismert. Számtalan szakítás is áll mögötte, volt akivel a pénz miatt szakított, volt akivel azért, mert úgy érezte, nem áll készen egy kapcsolatra. Akkor azt mondta, azt az energiát is saját magába szeretné fektetni, amit párjára szánna. Úgy látszik, újra készen áll arra, hogy megossza valakivel az életét. Vagy csak elege lett a házimunkából?

Pumped Gabo
Pumped Gabo DJ-skedéssel és zenehallgatással próbálta kitölteni az űrt, amit egy társ hiánya okozott (Fotó: Végh István)

Társkereső vagy álláshirdetés?

Azt, hogy Pumped Gabo regisztrált egy társkereső oldalra, egy rajongója szúrta ki, aki azonnal fel is tette az egyik közösségi oldalra. A képeken az is látható, hogy a celebnek bizony nagy elvárásai vannak leendő párjával szemben. A testépítő ugyanis olyan személyt keres, aki főz rá, mos és takarít is. A hozzászólok pedig rögtön fel is háborodtak ezen. Többen rá is kérdeztek, hogy a celeb vajon párt vagy bejárónőt keres-e magának. Volt, aki arra is kíváncsi lenne, hogy vajon Gabo mit nyújtana ezért cserébe a választott asszonyka számára:

Nem értem, álláshirdetést miért itt ad fel?” 

Akkor most bejárónő kell?”

Főz-mos-takarít, meg boldoggá tesz, oké. És cserébe? Te eltartod, bro? Elviszed nyaralgatni kéthavonta? Megveszed neki a drága cuccokat? Vagy mi a deal? Ha a válasz igen lenne, akkor gondolom lenne pénzed takarítónőre, étteremre. Nem egy ingyen cselédet keresnél magad mellé, tesó.”

Én szívesen lennék gyereket nevelő, főzőcskéző, sütő, házat csinosítgató asszony, de ha ezt mind az én munkámnak szánja a pasi, akkor tartson el mellette.”

Nem mondom, hogy ne kereshetne maga mellé bejárónőt barátnőnek, csak akkor lássuk mi van a kínálati oldalon? Mert az, hogy Pumped Gabo, ez így önmagában elég kevés.

Pumped Gabo
Pumped Gabo exei kapcsán korábban azt nyilatkozta, hogy ismertsége is kapcsolatai rovására megy Fotó: CsKriszta

Pumped Gabo legalább őszintén vállalja

De akadtak olyanok is, akik a celeb védelmére keltek. Többen azt méltányolták, hogy Gabo legalább nyíltan leírja, hogy mik az elvárásai, kit szeretne magának párnak. Szerintük ugyanis sokan vannak ezzel még így, csak nem vallják be. Mások szerint pedig ez egyáltalán nem egy nagy elvárás egy nő felé. Sőt, elmondásuk szerint sok olyan nő van, aki vágyik arra, hogy ő vezesse a háztartást, és gondoskodnia kelljen valakiről:

Nyílt lapokkal játszik, vannak olyan nők, akik szeretik a házvezető nő szerepét.”

Ez tényleg így van, barátnőmnek már egy ideje nincs párja, és állandóan azt mondogatja, hogy milyen jó lenne valakit újra kiszolgálni.”

Abból a szempontból korrekt, hogy nyílt lapokkal játszik. Sok férfinak ugyanez a célja párkeresés során, de szépen elhallgatják, és összeköltözés után derül ki, hogy egy lusta disznó, és innentől kezdve a te dolgod minden a háztartásban...

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek