Létrehozva: 2024.07.07.

Pumped Gabo kétségbeesetten sírt: itt a vége!

Az izomceleb közösségi oldalán mondott búcsút és egy ölelésre is meghívott mindenkit. Pumped Gabo a Balaton Sound helyszínéről jelentkezett be.

Pumped Gabo köztudottan a Balaton Sound legismertebb arca, hiszen évekkel ezelőtt itt vált híressé azzal a tánccal, amiről akkor még nem is sejtette, hogy kiemeli majd a tömegből. A népszerű izomceleb pár hete már elgyászolt egy fontos állomást az életében és most újfent megmutatta érzékeny arcát.

Pumped Gabo
Pumped Gabo az idei félmeztelen tescós bevásárláson (Fotó: Ripost)

Sírva közölte a hírt

Gabo legfrissebb videója vélhetően sokak számára meglepetést okozott, hiszen megint azt pletykálják a neten, hogy a 2024-es év volt az utolsó epizód a tóparti fesztivál életében. 

„Véget ért a Balaton Sound, négy csodálatos napot töltöttünk itt. Eljutott hozzám az az információ, hogy ez lesz az utolsó Balaton Sound, örökre.”

Nagyon sokat és nagyon jó dolgokat köszönhetek ennek, ezért szeretném, ha ma délután bent találkoznánk egy közös sírásra, hogy elbúcsúzzunk és egy közös ölelkezésre, hogy megháláljuk a szervezőknek, akik rengeteg fáradságot és energiát tettek bele, hogy ez működjön. Megölelnénk egymást még utoljára itt, a Balaton Soundon, elgyászoljuk, tesó

 - mondta könnyek között Gabo. Hogy tényleg az idei lesz-e az utolsó a történelemben, nem tudni, biztos források még nem erősítették meg a hírt. Elképzelhető, hogy Gabo saját, önfenntartó fesztivált csinál, erről korábbi interjújában beszélt.

Tömegeket mozdít meg

Pumped Gabo a hagyományok híve, hiszen minden évben eljön fesztiválozni és hálás is, amiért ilyen felhőtlenül boldog napokat tölthet itt, idén például negyedszerre hirdette meg a félmeztelen tescózást. Először poénból hirdette meg, aztán évről évre egyre nagyobb tömegek csatlakoztak az akcióhoz. Gabo elmondta, hogy a bolt dolgozói is nagyon élvezik a félmeztelen bevásárlásukat, sőt, úgy tűnik, felsőbb szinten is egyre komolyabban veszik azt.

„Ez az egész egy hülyeségnek indult, az emberek pedig nyitottak a poénokra. Legalábbis az a része, aki jófej, és akinek van humorérzéke. A többivel nem foglalkozunk!” – mondta mosolyogva.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek