Létrehozva: 2024.08.29.

Dagad a botrány: Polgár Tünde kiáll a károsult nők mellett

Egyre borzasztóbb dolgok ütik fel magukat a világban, mint például a mesterséges intelligencia által gyártott felnőtt tartalmak civil emberekről. Polgár Tünde üzent a károsultaknak, akik viszont látták magukat a borzalmas oldalon.

Polgár Tünde rengeteg gondolatot és tanítást szokott megosztani a TikTok-oldalán, aminek hatalmas látogatottsága van. A műkincsgyűjtő Polgár Árpád felesége több, mint 100 ezer követőt gyűjtött már össze a platformon és a minap is egy olyan aktuális problémába állt bele, ami sok nő életét és önértékelését tiporja a földig. A motherless nevezetű jelenség ellen szólalt fel a luxus feleség.

SZL_0603 Polgár Tünde
Polgár Tünde kiáll a károsult nők mellett - Fotó: Szabolcs László

Polgár Tünde kiáll a nők mellett

A különleges eleganciával megáldott édesanya kiáll az olyan károsult nők mellett, akikről mesterséges intelligencia által felnőtt tartalmat készítettek utcai lesifotósok. Egyre jobban dagad az internetes botrány, így Tünde sem hagyhatta szó nélkül:

Drága hölgyeim! Akik megtaláltátok magatokat ezen az oldalon, szívjátok fel magatokat! Azzal, ha most féltek, azzal, hogyha ti szégyellitek magatokat és ti érzitek magatokat rosszul, mert egy pántos fölsőben voltál a negyven fokban, azzal már nyertek ezek a vadállatok, ragadozók és vadászok” – kezdte a tehetős celeb, aki arra kéri a nőket, ne törjenek ebbe bele.

Ne engedjétek, hogy megtörjenek, ne engedjétek, hogy az ilyen aberrált fantáziájú emberek azt érezhessék, hogy hatalmuk van, mert ezzel hatalma van rajtad

– szögezte le a milliárdos felesége, aki arra biztatja a károsult hölgyeket, hogy vessenek véget ennek a borzalomnak minél több feljelentéssel.

Polgár Tünde fia, Dániel - állítólag - nem tartja cikinek a szüleit...
Polgár Tünde szerint ennek pontot kell tenni a végére - Fotó: Archív / HOT magazin

Tenni kell ez ellen valamit!

Ugyan a rendőrség is nehezen tud egyelőre a problémával mit kezdeni, azonban a celebnő arra kér mindenkit, igenis vigyék végig a folyamatot, mert ha nem állunk bele, egyre több áldozata lesz a mesterséges intelligencia által generált pornográf tartalmaknak:

Viszont, ha elmégy feljelentést tenni, hogyha igenis legalább ilyen szinten kiállsz magadért és a barátodért, barátnődért, akkor legalább emelt fővel tudod ezt a dolgot kezelni” – szögezte le Tünde.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek