Létrehozva: 2024.08.16.

Megint áll a bál Alekosz és Varsányi Réka között

A görög csődör nyilvánosan kiakadt, hogy ismeretlenek információkat szivárogtatnak a televíziós forgatásokról. Nagy Alekosz dühös posztját valamiért magára vette az exe, Varsányi Réka, aki ezért melegebb éghajlatra küldte a férfit. Alek erre egy megsemmisítő válaszcsapással zárta a vitát.

Csak kapkodjuk a fejünket, milyen lavinát indított el már megint Nagy Alekosz. A valóságshow-k koronázatlan királya az elmúlt több mint egy évtizedben kétségtelenül kitanulta a tévés szakmát, így szakértő szemmel tudja értékelni a körülötte kialakuló történéseket, köztük azt is, hogy egy bennfentes szerint L.L Junior az Ázsia Expressz forgatása alatt porig alázta a volt kedvesét, Dárdai Blankát. Alekosz szerint (és vele sokan egyetértenek a szakmából) aljas húzás, hogy vannak olyanok, akik szivárogtatnak. Erről egy hosszú Facebook-poszt is született. 

Nagy Alekosz
Nagy Alekosz szerint szemét dolog egy stábtagtól a szivárogtatás (Fotó: TV2)

Mindenki kiakadt de mindenki másra 

Kedves bennfentes! Juniorral és Blankával is olyan nyájas, kedves és odaadó voltál a forgatáson, mint velem és a partneremmel?? Épp ugyanúgy rúgtál be velük, hallgattad meg a gondjaikat, bajaikat, ugyanúgy segítettél nekik is, mint ahogyan minekünk? Csak kérdezem. Ők is ugyanúgy megbíztak benned és számítottak rád?

– tette fel a kérdést Nagy Alekosz, aki a dühös bejegyzésében kitért arra is, hogy egy-egy megjátszott veszekedős jelenet pont az ilyen árulók miatt lesz/lehet abúzus, kapcsolati erőszak a társadalom szemében. Hiszen torzított információkat osztanak meg a nagyvilággal. A celeb nyilvános posztja eljutott Alekosz exéhez, Varsányi Rékához is, aki valamiért magára vette a nyílt levél tartalmát, ezért egy dühös választ tett közzé a Facebook-oldalán: 

Elolvastam az írásodat Alekosz. Szomorúan látom, hogy továbbra sincsen semmi önreflexiód. Azt, amit te velem műveltél, azt semelyik univerzumban nem nevezhetik kapcsolati civódásnak. Azt bántalmazásnak nevezik. Azért írom ezt le neked, hogy a felismerés útjára lépj, és kérj segítséget egy számodra is hiteles szakembertől. (Pszichológus) Segítek! A szó, amit keresel: a Sajnálom vagy a Bocsánat!

– írta Réka. 

293A2221 Nagy Alekosz
Nagy Alekosz barátnője társaságában az Ázsia Expressz 2023-as sajtótájékoztatóján (Fotó: Szabolcs László)

Nagy Alekosz görögös válasza 

Nagy Alekosz természetesen nem hagyta ezt annyiban, és egy megsemmisítő utolsó levélben zárta le a nyilvános üzengetést: 

Örömmel konstatálom, hogy az Ázsia Expresszbéli partnerem elolvasta a mai posztomat, már reagált is rá, noha, nem is őneki szólt, de az pedig külön öröm, hogy ez a médiaszereplése végre nem a fogyásról szól.

„Mert 1 éven keresztül csak a lefogyással szerepelni már anorexia. (...) Én a teneked ajánlott pénzeidet a lehetőségeimhez mérten feltornáztam, milliós volt így is. Nem szép, hogy ennyire lebecsmérled. A szó amit keresel: jobb ma egy veréb, mint holnap egy túzok. Ui.: a szőke és a szemüveg jobb volt. Tedd már túl magad rajtam, az Isten áldjon meg!” 

Ezen a ponton csatlakozott be lapunk munkatársa, aki Alekosztól szerette volna megtudni, hogy pontosan mi történik Réka és közte? A valóságshow-szereplő interjún kívül azt mondta, elképzelése sincs, hogy miért gondolta Réka, hogy neki szólt a szivárogtatóról szóló posztja, de nem is érdekli, a továbbiakban nem akar a témával foglalkozni. Nem ír újabb válasz posztot, de két mondatban hajlandó volt kommentálni a történéseket: 

Földön fekvőbe ha nem kell, nem akarnék okvetlenül belerúgni. Egy 14 éve profi médiaszereplő részéről nem volna ildomos még akkor sem, ha a sértett és visszautasított nő szavai ezt egyébként indokolnák.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek