SZTÁRDZSÚSZ

Szerző B. V.

Létrehozva: 2024.08.30.

Megdöbbentek rajongók: letartóztatták a Dancing táncosát

A rendőrség konkrét információkat nem közölt a történtekről.

Letartóztatták a Strictly Come Dancing korábbi profi táncosát, Artem Chigvintsevet, miután családon belüli erőszak gyanújával feljelentették őt Kaliforniában. A sztár, aki 2010-ben nyerte meg a viadalt Kara Tointon oldalán jelenleg a Dancing with the Starsban dolgozik Amerikában. z orosz táncos, aki 8 évig volt a Strictly-ben győztes partnerével, Kara Tointon színésznővel össze is jött, évekig együtt voltak. 

rendőrség
Erőszak gyanúja miatt vették őrizetbe. Fotó: Shutterstock (illusztráció)

A 42 évest azok után vettél őrizetbe, hogy családon belüli erőszak vádja miatt nyomozást indítottak ellen. Hogy pontosan mi vezetett a letartóztatásához sem ő, sem korábbi táncpartnerei nem közölték. 

Artem 2017-ben csatlaozott a Dancing with the Starshoz, ahol még abban az évadban megismerte feleségét, a WWE harcos Nikki Bellát, akivel egy fiúk is született 2020-ban. A gyermekáldás váratlan volt. A pár mindössze két és fél héttel azok után tudta meg, hogy gyermeket várnak, hogy Artem elgyezte Nikkit Párizsban. A szerelmesek 2022-ben házadostak össze. Őrizetbevétele mindössze pár nappal második házassági évfordulójukat követően történt, írja a Mirror.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek