Létrehozva: 2024.08.21.

Egy medencében szülte meg második gyermekét a magyar sztáranyuka

Az egykori valóságshow-szereplő már első terhességénél is kacérkodott a medencében való szüléssel. VV Gigi második gyermekénél bele is vágott, aki a napokban jött a világra, amit egy videóval jelentett be.

VV Gigi, azaz Szadai-Rácz Ildikó még áprilisban jelentette be, hogy második gyermekét várja. Az egykori villalakó már korábban is elmondta, hogy szeretné otthonában világra hozni a kicsit, a gondolattal már első terhességénél is kacérkodott, de akkor nem mert belevágni. A fiatal édesanya alapvetően igyekezett pozitív maradni végig, ebben nagy segítségére volt a jóga és a meditáció is.

VV Gigi
VV Gigi könnyebben élte meg a második terhességét Fotó: Tv2

Megszületett a második kislánya VV Giginek

A szülők már nagyon várták a nagy napot, hogy a kezükben tarthassák a kislányukat. A napokban Gigi egy képet rakott ki a TikTok-oldalára, ahol bejelentette, hogy világra jött második gyermeke. A képen az is látszódik, hogy a nagy vágyát is sikerült valóra váltania: medencében zajlott a szülés. A fotó alatt Gigi röviden be is számolt élete egyik meghatározó pillanatáról.

2024.08.15-én Nagyboldogasszony napján 15:10 perckor 3050 grammal és 51 centivel születtem. Nővérem, Panka a Szadai Emília nevet adta nekem. Nagyon jól érzem magam, anyukám is jól van csak picit elfáradtam

 – írta Gigi kislánya nevében, aki az Instagram-oldalán is megosztott a piciről egy pár képet.

A TikTok videót ide kattintva tekintheted meg!

„Az a terv, hogy amikor már nagyobbacska lesz, akkor keresünk új otthont”

Sok kismama nyugodtabban éli meg a második várandósságát, így van ezzel a híresség is. Egyelőre azon sem aggodalmaskodik, hogyan férnek majd el az otthonukban, hiszen tudja, hogy úgyis megoldódik ez a kérdés.

„Panka még velünk alszik: mellettünk van egy kiságya, amit hozzátoltunk a miénkhez. Amikor terveztük, hogy jöhet a kistesó, úgy gondoltuk, hogy eladjuk a házat, és veszünk egy nagyobbat, de ez még sehol nincs! A pici valószínűleg ide érkezik, így most az a terv, hogy amikor már nagyobbacska lesz, akkor keresünk új otthont" – ecsetelte a hot! magazinnak VV Gigi.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek