Létrehozva: 2024.08.14.

A várandós VV Gigi nem mindennapi kihívásra vállalkozott – Videó

Második gyermekével várandós a volt valóságshow-sztár, de nagy pocakjával is igyekszik aktív életet élni. VV Gigi most egy nagyon vicces kihívást vállalt el, a végeredményt a TikTok-oldalán mutatta meg.

Mint ahogy arról a Ripost is írt, hatalmas boldogsággal jelentette be áprilisban Szadai-Rácz Ildikó, hogy második gyermekével várandós. VV Gigi pocakja azóta már elég nagyra nőtt, de ez semmiben sem akadályozza, sőt. 

VV Gigi
VV Gigi várandósan is nagyon aktív életet élt Fotó: hot!

VV Gigi várandósan is táncol

A csinos kismama a várandósság második trimeszterében van, tombolnak a hormonok, de tele van energiával. VV Gigi nagyon odafigyel a babára, egészségesen étkezik, vitaminokat szed és sokat mozog. Imád például jógázni, amit szerinte a kicsi is nagyon élvez. 

Alapvetően próbálok mindig pozitív lenni, de jelenleg ez nem nehéz, hiszen a második várandósságnak a második trimeszterében vagyok, és ilyenkor a kismamáknak jó hormonjaik vannak. Dinamikusabb és erőteljesebb vagyok most. Azonban tisztában vagyok azzal, hogy a harmadik trimeszter már nem lesz ilyen könnyű. Kicsit előre aggódom, de nem lesz az se vészes. Sokat dolgozom azon, hogy végig fenn tudjam tartani a jókedélyűséget jógával és meditációval. Persze velem is előfordul, hogy ingerlékenyebb vagy érzékenyebb vagyok. Ez utóbbi szokta mostanában felütni a fejét.

mesélte nemrég lapunknak VV Gigi. 

A kismama legújabb videója nagyon népszerű a TikTok-oldalán, ahol a pocakjára szmájlit festve táncol, imádják a követői. 

„9 hónapot vártam erre a videóra! De meglett :) amikor láttam a neten keringeni, tudtam, hogy kell” 

– írta a videóhoz VV Gigi. 

@gigiracz 9 hónapot vártam erre a videóra! De meglett :) amikor làttam a neten keringeni tudtam, hogy kell 😅🤰🏻😎 #kismama #várandós #móka #vicces #pocaklakó #táncika ♬ eredeti hang - Gigi

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek