Létrehozva: 2024.08.07.

Hűha! Magyar tervező ruhájában léphet színpadra Kylie Minogue

Merő Péter ruháját viselheti a Sziget Fesztivál sztárfellépője. Kylie Minogue ajándékba kap egy szettet a neves divatszervezőtől.

A nyár a fesztiválok évszaka, a nemzetközileg is imádott Sziget Fesztivál ma nyitotta meg kapuit, s rögtön az első este elképesztően népszerű világsztár lép színpadra. Kylie Minogue koncertjére rengetegen várnak, az egyik legizgatottabb néző alighanem a Next Top Model Hungary-ből is ismert divattervező, Merő Péter lesz.

Kylie Minogue performs at the GRLS festival in São Paulo
Kylie Minogue a legextrább fellépőruhákkal készül egy-egy koncertre, nem kizárt, hogy ezúttal magyar tervező alkotását ölti magára (Fotó: www.profimedia.hu)

Merő Péter ruhájában lép fel Kylie Minogue?

A nemzetközileg is elismert divattervező ugyanis különleges meglepetéssel készül a világsztárnak. A Mokkában vendégeskedve elárulta: nem kizárt, hogy a Sziget sztárfellépője, Kylie az ő egyik ruhakölteményében lép színpadra…

Egy fesztiválnak az önkifejezésnek és szórakozásnak ad teret. Divat tekintetében, itt mindenki felveszi a legextrémebb ruháit, kihasználja, hogy ez olyan alkalmat teremt, ami az év többi napjától eltér” – fejtette ki Merő Péter a TV2 reggeli műsorában, majd a „dresszkódról” így nyilatkozott:

A vörös szőnyegen a »meztelenruhák« már teret hódítottak, egy ilyen fesztivál pedig még inkább teret ad ennek. Itt az emberek bátrabban felveszik az áttetsző ruháikat, a csillogós ruháikat, vagy fürdőruhára épp hogy felvesznek valamit. Az a lényeg, hogy nincsen szabály, az ember itt önazonos lehet. Én van, hogy öltönyben megyek, mert ahhoz van kedvem” – tette hozzá, majd rátért, miért is izgatott annyira Kylie Minogue koncertje miatt. Nem kizárt, hogy a világhírű énekesnő az ő általa tervezett ruhában áll több tízezer ember elé ma este.

Ajándék lesz

Most nem felkérésre készítettem ruhát, hanem ajándékba, Kylie Minogue-nak! Nagy rajongója vagyok, ő egy stílusikon. 

„A kollekciómban van egy darab, ami annyira ő. A menedzsmenttel beraktuk az öltözőjébe ezt a ruhát, meglepetésként fogja várni! – újságolta a divatguru, aki egyelőre a ruha kinézetéről nem árult el részleteket, ám bizonyos, hogy a következő napokban megmutatja közösségi oldalán, melyik ruhakölteményről van szó.

Én lennék a legboldogabb, ha felvenné a koncerten, de nincsenek ilyen vágyaim, hiszen ki van találva előre, hogy mit visel majd. Már annak örülök, ha megtartja, felpróbálja, és jó lesz neki, hiszen az ő méreteire alakítottam. Mivel ő elég picike, egyértelmű volt, hogy mindent rövidebbre kell szabni, mint a konfekcióméret. Csak belőttük, mik lehetnek a méretei, mivel a nagy sztárok interneten fellelhető paraméterei azért általában nem felelnek meg a valóságnak” – tette még hozzá.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek