Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.08.04.

Hihetetlen! Ilyen kérései vannak a világsztároknak, ha fellépnek a Szigeten

Magyarország legnagyobb zenei fesztiválja minden évben több százezres tömeget vonz, aminek egyik oka természetesen a világhírű fellépők, akik minden évben egymást követik a nagyszínpadon. Persze ahhoz, hogy ők eljöjjenek a Szigetre, elég sok feltételnek kell teljesülnie, olyasmiknek, amikre nem is gondolnánk. Összegyűjtöttük a legőrültebb kéréseket az eddigi évekből.

Jövő hét szerdán indul a várva várt Sziget Fesztivál, aminek egyik kiemelt fellépője idén Kylie Minogue lesz. És bár az énekesnő egy igazi díva, a kérései igencsak szerények. Nem úgy, mint a korábbi fellépőké, akiknek elképesztő, sőt olykor hajmeresztő elvárásai voltak a backstage-el kapcsolatban. Most össze is gyűjtöttük ezeket.

Kylie Minogue performs at the GRLS festival in São Paulo Sziget
Idén Kylie Minogue lesz a Sziget Fesztivál kiemelt fellépője (Fotó: www.profimedia.hu)

Vasalódeszka, edzőterem, jakuzzi

A popikon, Kylie Minogue mindössze egy vasalóra és egy vasalódeszkára vágyik az öltözőjébe, arra is csak azért, mert a fellépőruháit szereti maga vasalni a fellépés előtt. Ennek szöges ellentéte volt Prince 2011-ben, aki úgy tűnik, sokkal nagyobb díva volt, mint a hölgyek, hiszen egy sor kéréssel állt elő a Sziget szervezői felé. Az énekes a teljes berendezést meghatározta, amit az öltözőjébe kér, sőt még fotókat is mellékelt, nehogy véletlenül a nem megfelelő fekete bőrkanapét kapja. Robbie Williams is egy hasonlóan nagy szabású kéréssel állt elő 2015-ben. Ő egy teljes, berendezett edzőtermet kért. Persze az énekes be sem tette a lábát a konténerből kialakított konditerembe és mint utólag kiderült, csak poénból íratta ezt a részt a szerződésbe, mert kíváncsi volt, hogy vajon megcsinálják-e a kedvéért. A fesztivál igazgatója utólag azt is hozzátette, valóban nem volt könnyű összehozni, így az első pillanatban nem nevettek olyan jót ezen. Ha nem is egy egész konditeremre, de hasonló rekreációs lehetőségekre vágyott Justin Bieber is tavaly, akinek a világturnéja egyik állomása volt a magyar fesztivál. A hírek szerint a tinibálvány egy jakuzzit kért az öltözőjébe, amit minden helyszínnek teljesítenie is kellett.

Justin Bieber
Tavaly Justin Bieber és Dua Lipa lépett fel a Szigeten, előbbinek szintén volt egy különleges kérése (Fotó: Szabolcs László)

Volt olyan, amin még a Sziget szervezői is ledöbbentek

Az egyik legfurcsább kérés nem mástól, mint Marylin Mansontól érkezett, aki egy kívül-belül teljesen feketére festett mobil WC-re vágyott az öltözője mellé. Azt, hogy a megosztó énekes kérését teljesítették-e, sajnos nem tudni, hiszen ezek a több százmilliós szerződések szigorúan titkosak. Az viszont biztos, hogy Snoop Dogg nem kapta meg, amit szeretett volna, hiszen ő önmagához híven fél kiló marihuánát kért az öltözőjébe, aminek teljesítése Magyarországon törvénybe ütközött volna.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek