Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
SHOWBIZ

Szerző Buster

Létrehozva: 2024.08.02.

Robbie Williams csúnyán megszívatta a Sziget Fesztivál szervezőit

Ahogyan azt már megszokhattuk, idén is akad egy név a Sziget Fesztivál fellépői között, aki kimagaslik a világsztárok sorából, kvázi amolyan „gigalátványosságként” hivatott bevonzani az egyébként önmagától is áradó tömeget. És mire kíváncsi a nép egyszerű fia minden évben? Hát persze, hogy az foglalkoztatja leginkább, hogy az ominózus nagyágyúnak milyen extra kívánságai voltak Európa legjobb és a világ egyik legjobb fesztiváljának szervezői felé.

Bochkor Gábor élő adásban hívta fel Kádár Tamást a Sziget Fesztivál igazgatóját, aki elárulta, hogy az idei nagyágyú, Kylie Minogue az abszolút szerény világsztárok közé sorolható.

Bochkor Gábor
Bochkor Gábor a közelgő Sziget Fesztivál kapcsán kíváncsiskodott (Fotó: YouTube)

Vasalót és vasalódeszkát kért...”

Kylie tavaly kijött egy új albummal, rengeteg új zenéje van. Persze nem mondom, hogy nem fogja a régi slágereit is játszani, hiszen azok részei az életművének, de egy fantasztikusan erős lemezzel debütál tulajdonképpen a Szigeten. Abszolút benne van a topban és a pop szakmában ő egy legenda – kezdte a Retró Rádióban Kádár Tamás, majd kitért a világsztár kívánságlistájára, ami nem lett épp terjedelmes, de még kirívó sem. 

Nála nincs semmi extra dolog és ezt nem azért mondom, mert titok lenne, hanem, mert teljesen normális a kívánságlistája.

Vasalót és vasalódeszkát kért, de ez sem különleges” – mondta a szervező, aki megsúgta, hogy a legfurcsább és legextrább kérései a Sziget Fesztiválon 2011-ben koncerted adó Prince-nek voltak, de mégis inkább Robbie Williams 2015-ös buliját, illetve annak előkészületeit emelte ki. Az énekes ugyanis, még csak arra sem méltatta a a szervezőket, hogy rápillantson arra a különlegesen felszerelt konténerre, amit maga kért.

BST Hyde Park - Robbie Williams
Robbie Williams nem aprózta el a kívánság listáját 2015-ben (Fotó: PA)

Amikor elkezdte a koncertet, már tudtuk, hogy ez így lesz”

„Robbie Williams esetében eléggé bosszantó volt, ami történt. A nagyszínpad mögötti terület ugye alapvetően konténerekből áll, amelyek nagyon szépen be vannak rendezve öltözőnek és minden másnak. Az ő kérése az volt, hogy az egyikben rendezzünk be neki egy edzőteremet, ami ebben a műfajban nem egy egyszerűen kivitelezhető kérés. Megoldottuk… Robbie megérkezett, bement az öltözőbe, majd felment a színpadra, letolta a bulit, lejött, beült a kisbuszba és elhúzott. Az edzőteremnek még csak a kilincsét sem érintette meg. Persze amikor elkezdte a koncertet, már tudtuk, hogy ez így lesz, hiszen nem vártuk, hogy a koncert után edzeni fog”– mesélte a Bochkor hallgatóinak Kádár Tamás.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek