Létrehozva: 2024.08.26.

Felejthetetlen ajándékot kapott: Kökény Attila kisebbik fia a színpadon ünnepelte 18. születésnapját

Az énekes igazán büszke lehet a fiára, hiszen nemcsak külsejét, hanem a tehetségét is örökölte. Kökény Attila felejthetetlen ajándékot adott fiának, aki a színpadon ünnepelte 18. születésnapját.

Kökény Attila nemcsak a karrierjében, hanem a magánéletében is sikeresnek mondhatja magát. Hiszen boldog házasságban él és három gyermek büszke édesapja is. A hétvégén volt a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon koncertje, ahol Kökény Attila kisebbik fiát, Lalit is ünnepelték.

Kökény Attila
Kökény Attilát fia követi a zenei szakmában Fotó: Markovics Gábor

A 18 éves férfiú nemcsak kiköpött mása édesapjának, de a tehetségét is örökölte. Lali a hétvégén meg is mutatta édesapja koncertjén milyen hangja van, ami talán a legszebb ajándék volt számára, amikor apja átadta a színpadot. A felemelő pillanatról készült felvételt Kökény Attila is megosztotta az Instagram-oldalán.

„Drága Fiam! Istentől áldott 18. Születésnapot kívánok neked. Szeretlek” – írta a videóhoz az énekes, ami alá csak úgy záporoztak a gratulációk a fiatal tehetségnek. A videóban Lali meg is mutatta, hogy nem alaptalan, hogy olyan tehetséges, mint az édesapja.

Kökény Attila egyengeti fia útját

Attila igyekszik egyengetni fia útját, akinek már a jövőjére is gondol, hiszen Lali rövidesen szeretne önálló fellépéseket is vállalni.

„Megmondom őszintén, ajánlottam Lalinak már, hogy jövőre nyáron, amikor nincs suli, menjen, keressen klubokat, ahol majd kitanulja a muzsikálás minden részletét. Régebben, mi amikor elmentünk egy hajóra, az volt az igazi mély víz. Először a nyelv hiánya, másodsorban a körülmények voltak olyanok, amihez hamar kellett alkalmazkodni” – mondta korábban a Ripost-nak a zenész.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek