Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.08.13.
Módosítva: 2024.08.13.

Kőgazdag Filip magánrepülővel utazott a Szigetre

Kiderült mennyit költhet a magyar celeb a magánrepülős utazásokra. Kőgazdag Filip nagyon sietett, hogy kiérjen a fesztivál utolsó estéjére.

Kőgazdag Filip mondhatni a fellegekben járva éli az életet másokhoz képest, és ezt mindig meg is mutatja közösségi oldalain a követőinek. A minap az Instagram-oldalán egy magánrepülőről osztott meg egy képet, amiről kiderült, hogy a felfoghatatlan luxusban élő celeb épp egy másik országból siet a Sziget fesztiválra, hátha elcsípi a buli végét. A Kőgazdag Fiatalok szereplője szereti habzsolni az életet:

Kőgazdag Filip
Kőgazdag Filip buliból buliba repül (Fotó: Filip Ágoston)

Buliból buliba repült a celeb

Filip az elmúlt héten a görögországi buliparadicsomból, Mykonoszról osztott meg képeket oldalán, ahol is látszólag nagyszerűen érezte magát. Persze ez nem meglepő, hiszen semmit nem vont meg magától, sőt meglehetősen sokat költhetett. Homárt evett egy igazán exkluzív étteremben, hajót bérelt és persze minden buliba csakis úgy teszi be a lábát, ha a legdrágább, legkiemelkedőbb karszalagja van. Az legnagyobb kiadása most az lehetett, hogy egy magánrepcsit bérelt a barátaival, hogy még időben visszaérjen a Sziget fesztivál utolsó estéjére.

20230911_kogazdag fiatalok_02446_MW_bulvar_MK
Kőgazdag Filip magánrepülővel flangál (Fotó: Máté Krisztián)

Kőgazdag Filip magánrepülővel sietett a Szigetre

A mindössze két és fél órás repülőút egy átlagos menetrend szerinti járaton nem kerülne többe, mint 70.000 Forint, azonban, ha valaki sietni akar és privát szférát is szeretne az utazás során, akkor bizony mélyen zsebbe kell nyúlnia. Filip annyira ki akart érni a Sziget utolsó estéjére, hogy akár 20.000 Eurót is lerakhatott barátaival az asztalra, csak hogy elérhető legyen számukra az utazási opció. Adott cégek utazási zónákat is meghatároznak, melyeknek az átlépésével 4000 Eurós díjat számolnak fel a kerozinról nem is beszélve. Tehát alsó hangon is 30.000 Eurót, azaz közel 12 milliót is költhettek, hogy gyorsan kijussanak a fesztivál zárónapjára, ahova is egészen későn érhettek, hiszen már akkor is este volt, amikor felszálltak. Filip csak ennyit fűzött a képhez:

Back to Sziget

– írta a celeb az Instagram-történethez.

Kőgazdag Filip magángéppel sietett a Szigetre (Fotó: Instagram)

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek