SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.04.

Pletykák, cuki képek, fékevesztett bulizás és gyász: A hazai sztárvilág utolsó pár napja

Beléptünk a nyár utolsó hónapjába, de azt nem mondhatnánk, hogy a hazai celebek nyári szüneten lennének, és nem csinálnak semmit.

A nyarat a média világában szokás uborkaszezonnak nevezni, de ez a mögöttünk hagyott hétre nem igaz. Erről többek közt PSG Ogli gondoskodott, aki az első adandó alkalommal megszegte nagy fogadalmát, miszerint leszokott a féktelen bulikról és a polgárpukkasztásról is.

PSG Ogli 7
Hiába a fogadalom, maradtak a luxusbulik PSG Ogli életében (Fotó: TV2)

Szabó Zsófi is tett egy fontos fogadalmat még évekkel ezelőtt: nem fogja a közösségi médiában mutogatni a kisfiát. Ezt részben most ő is megszegte, de ezt nem bánta senki.

 

A nyár az új kapcsolatok ideje is, de T. Danny a jelek szerint egy új hölgy helyett még mindig az exe iránt érdeklődik. Legalábbis a rajongók szerint Kecskés Enikőre utal a legfrissebb szerzeményében.

 

Galambos Bogi nemrégiben esett át egy szakításon, és néhány lesifotó alapján már nem is bánkódik. Egy híres zenésszel kapták le több alkalommal is.

 

Szulák Andreának pedig a mostani az egyik legrosszabb nyara. A művésznő ugyanis elveszítette legjobb barátját, ami komoly lelki sebet okozott Andreának.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek