Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
HŰHA

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.30.

„Megint nálam van, meztelenül a házamban” — újra együtt T. Danny és Kecskés Enikő?

A zenész ontja magából a jobbnál jobb dalokat, amelyeknek igencsak beszédes a szövege. Eddig főként a szakításról és a bánkódásról szóltak T. Danny nótái, azonban most egy olyat is közzétett, amelyben arról van szó, hogy újra együtt van az exével.

T. Danny és Kecskés Enikő románca valószínűleg a harmadik évadnál járna, ha egy Netflixes sorozat lenne. Már csak azért is, mert az első szezonban a nagy szerelmet láthattuk, a másodikban a fájdalmas szakítás kapott főszerepet, míg a harmadikban az (esetleges) újra egymásra találás lehet a fő történetszál. Lehet, hogy ezzel most adtunk egy jó ötletet a streaming szolgáltatónak, hiszen sokan szívesen megnéznék ezt a romantikus drámát, viszont egyelőre csak az újságok hasábjain értesülhetünk az újabb fordulatokról. Mutatjuk is, hogy éppen miről.

T. Danny
T. Danny Kecskés Enikővel való szakítás után arra utaló dalt adott ki, miszerint újra együtt lehetnek (Fotó: Szabolcs László)

T. Danny ismét Kecskés Enikőnek üzent? 

Kezdjük azzal, hogy összefoglaljuk a történetet röviden. Nos, a rapper és modell kedvese óriási szerelemben éltek, kapcsolatukat pedig gondosan óvták a kíváncsi szemek elől. Tavaly év végén, a Dancing with the Stars után azonban történt valami. Dani szakítós idézeteket, dalokat osztott meg, és egy egész albumot épített fel a szerelmi csalódásokra. Nem sokkal később aztán a kamerák előtt is bevallotta, hogy szakítottak Enikővel, s bár a lány nincs meg, a szerelem az még igen. Enikő ezután viszont ledobta az atombombát, ugyanis egy interjúban azt állította, hogy a rapper megcsalta őt, és ebből már nincs visszaút. Most tartunk viszont ott a sztoriban, hogy lehet, mégis van még esélye a párosnak.

Jogos a kérdésed: miből gondoljuk mindezt? Abból, hogy Dani előszeretettel kommunikál a dalaival, és eddig is nagyon beszédes szövegeket írt. Például a Szívtipró című szerzeményében is hallhattunk ilyet, mikor Enikőre úgy hivatkozott, hogy egy Rolexet is kapott tőle, úgyhogy jobb, ha kussol. Viszont itt jön képbe az új nóta, amiben már arról szól minden, hogy Dani nem hisz a szerelemben, de valahogy megint nála van az exe meztelenül. Igen, jól olvastad...

Átvertek, nem hiszek a szerelemben, pedig rávettem, végre mindent beletettem. Túllépek rajtad, most egy kicsit nehezebben. Azt mondod nem, nem, nem, soha többé, befejeztem. De már megint nálam van, meztelenül a házamban

hangzik el a nótában, többen pedig úgy vélik, hogy ez akár egy újrakezdést is szimbolizálhatna.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek