SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.27.

Falatnyi bőrszerkóban jelentette be Tóth Gabi: "már nem titok", fordulóponthoz érkezett

Az énekes izgalmas projektben vesz részt és reméli, hogy rajongói szorítani fognak neki.

Instagram-oldalán, egy dögös fotó kíséretében tudatta Tóth Gabi, hogy ő is a Sztárban Sztár All Stars egyik versenyzője lesz!

Már nem titok, hogy a Sztárban Sztár All Stars egyik versenyzője leszek. Nagyon nagy izgalommal várom, hogy újra énekeljek nektek és utánozhassak karaktereket! Legyetek velem és szorítsatok értem

- írta posztjában a celeb. A TV2 a 10. jubileumi évadában nagyon odatette magát, az ikonikus zsűri mellé 24 olyan énekest szerződtetett le, akik az eddigi évadokban hatalmasakat alakítottak a színpadon. 

A kiváló szórakozást idén Tóth Gabi mellett a női előadók közül még Keresztes Ildikó, Oláh Ibolya, Király Linda, Tolvai Reni, Gubik Petra (az egyetlen női nyertes), Völgyesi Gabi, Sári Évi, Cserpes Laura, Opitz Barbi és Orsovai Reni és Dallos Bogi garantálja, utóbbi tehetség a férjével áll majd színpadra.

A férfiak közül Puskás Peti mellett szintén örömmel vállalta újra a szereplést Pál Dénes, Vastag Tomi, Hevesi Tamás, Oláh Gergő, Emilio, Szabó Ádám, Kiss Ernő Zsolt, Sipos Tomi, Zámbó Krisztián, Péter Srámek, "Trap kapitány".

A show online riportere pedig a csatornához nemrég visszatérő Szabó Zsófi lesz.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek