Létrehozva: 2024.08.25.

A magyar lemezlovasnő és futballista szerelme már az esküvőjüket szervezik

A lemezlovas és sportoló kedvese egy éve járnak jegyben, de már közeleg az esküvő! DJ Yamina és Beke Peti rendhagyó esküvőt terveznek.

Szerző H.Á. H.Á.

Illés Viktória, vagy a bulizók által ismertebb nevén DJ Yamina a házasság kapujában áll szerelmével, a profi futballista Beke Petivel. Az eljegyzés már megtörtént tavaly augusztus 20-án, ami hihetetlenül romantikusra sikeredett. Most kiderült, azóta már szervezik a lagzijukat is.

NZ2_3158 DJ Yamina
DJ Yamina párja hihetetlenül romantikus módon kérte meg a lemezlovasnő kezét (Fotó: Nagy Zoltán)

Már el is kezdtük a szervezést. Megvan a ceremóniamester, a helyszín, az esküvőszervező, nagyon belefolytunk.

„De picit néha azt érzem, hogy most se tudunk vele igazán foglalkozni” – kezdte a Ripost-nak a menyasszony, aki párjával még ki sem lát a teendőkből, de már elindították a folyamatot.

Mind a ketten nagyon sokat dolgozunk, elvagyunk a kis világunkban, de amint vége a nyárnak, nekünk is kicsit felszabadulás lesz a sok koncert után szervezni az esküvőt.

Bevallom, mi azt találtuk ki, hogy kicsit rendhagyó módon szervezzük le majd

– szögezte le Viki, aki meg akarná hagyni maguknak a meglepetés érzését.

NZ2_3132
DJ Yamina
DJ Yamina nem szokványos esküvőt tervez párjával (Fotó: Nagy Zoltán)

Nem szokványosan szervezik

A legtöbb pár minden részletét tudni akarja a nagy nap lebonyolításának, azonban DJ Yamina és szerelme erről másképp vélekedik. Persze szeretnék kézben tartani a szituációt, de örülnének, ha ők maguk is meg tudnának lepődni.

Szeretnénk, ha nekünk is lenne benne egy kis meglepetés, így vannak adott részletek, adott dolgok, amiket szívesen rábízunk a szervezőre, mert ez a nap rólunk fog szólni.

„Nem mi szervezzük, hanem nekünk lesz megszervezve” – jegyezte meg a lemezlovas, aki párjával együtt nagyon nyitott személyiség.

„Ezért is vagyunk nyitottak az új, kreatív ötletekre” – osztotta meg DJ Yamina, aki szerelmével bármilyen helyzetben jól érzi magát.

DJ Yamina kapcsolata ritka

Nem mindennapi az olyan kapcsolat, amiben a szabad szellem és a hűség kéz a kézben járnak. Ez csakis kölcsönös tisztelettel lehetséges.

Egy olyan szintű szabad szellem van a kapcsolatunkban Petivel, ami szerintem ritka.

Nincs feszengés, nincsenek megkötések. Teljesen kiegyensúlyozottak vagyunk és gyakorlatilag bármi történhet, csak legyünk egymás mellett, és az úgy lesz a legjobb mindkettőnknek” – mondta Viki.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek