Létrehozva: 2024.08.31.

35 éves lett Curtis – Balázs Andi megható sorokkal köszöntötte barátját

Teljesen mások, talán pont ezért olyan szoros a barátságuk. Balázs Andi és Curtis évekkel ezelőtt kerültek közel egymáshoz. A színésznő a rapper születésnapja alkalmából megható sorokkal fejezte ki, mit jelent számára Széki Attila.

Balázs Andi és Curtis külső szemmel két teljesen különböző karakternek tűnik, kapcsolatuk különlegesen kezdődött. 2018-ban megölelték egymást, és miután rájöttek, hogy ez mindkettőjük számára jó érzés, nem engedték el többé egymás kezét. Azóta mindenben támogatják egymást. A színésznő számára Curtis olyan, mintha az öccse lenne. Minden nap beszélnek telefonon, és ez már így van hosszú évek óta.

Curtis
Curtis 35 éves lett Fotó: Máté Krisztián

Curtis és Balázs Andi elválaszthatatlan barátok

A rapper ma ünnepli a 35. életévét, és erről bizony jó barátja sem feledkezett meg. Egy helyes fotó kíséretében, megható sorokkal köszöntötte Andi Curtist a közösségi oldalán. Igazán őszintének tűnik a kapcsolatuk, és a színésznő érzelmes sorok között fejezte ki, mit érez a zenész iránt.

Arra gondoltam, hogy majd idebiggyesztek valami idézetet ehhez a képhez, de letettem róla és leírom a gondolataimat inkább. Atti! Pont úgy szeretlek, ahogy szeretnéd és pont annyira, amennyire szeretnéd.💜”

Hálával tartozom a sorsnak, hogy az utamba sodort és azóta is szorosan mellettem nevetsz, sírsz, esel kétségbe, éred el a sikereidet, küzdesz, győzöl.

„Ott vagyunk egymás sikereiben, döntéseiben és ami a legfontosabb, hogy a legnehezebb, legfájóbb, leggyötrőbb pillanataiban is. ISTEN ÉLTESSEN ATTIKÁM! 💜 Örök plusz 4 év. Kb. eddig foglak szeretni. 🤗” – írja a színésznő.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek