Létrehozva: 2024.08.11.
Módosítva: 2024.08.11.

Ma ünnepli születésnapját mindenki kedvenc Thor-ja, Chris Hemsworth

Bár vitatott, hogy a Marvel filmek három Chris nevű színésze közül ki a legjobb, de kétségtelenül sármos a Thor sztárja, aki ma ünnepli 41. születésnapját. Chris Hemsworthnek nemcsak a karrierje, hanem magánélete is izgalmas, így összeszedtünk pár érdekességet róla.

Ma ünnepli 41. születésnapját mindenki kedvence, a Marvel filmekből is ismert Chris Hemsworth. A színész Melbourne-ben született, édesanyja tanárként, édesapja szociális tanácsadóként dolgozik. Gyerekkora egy részét a nagyvárosban töltötte, másik részét az északi területen, egy kis bennszülött közösségben, Bulmanban krokodilok és bivalyok között. Három fiúgyermek közül ő a középső, két testvérét Luke-nak és Liam-nek hívják, akik szintén színészek.

Chris Hemsworth és két testvére
Chris Hemsworthnek két testvére van, Luke és Liam, akik szintén színészek Hollywood-ban (Fotó: PA)

Chris Hemsworth állandóan verekedett a testvéreivel

Kisebbik testvére, Liam egy interjúban elárulta, hogy testvérével folyamatosan verekednek, sőt volt olyan is, amikor egy kést dobott Chris felé.

Én és az idősebb testvérem soha nem verekedtünk, de Chris-szel nonstop. (…) Verekedtünk azért, hogy ki üljön az első ülésre az autóban, egyszer még egy kést is dobtam felé – nem is tudom, miért gondolta a nagyapánk, hogy jó ötlet egy 8 évesnek a kezébe adni – és eltaláltam a fejét, de szerencsére csak a markolata találta el. Olyan volt, mint egy figyelmeztetés, hogy ha velem szórakozol, akkor megdoblak késsel

 – mesélt Chris-ről az öccse.

Feleségének erdélyi volt az édesanyja

Chris Hemsworth 2010-ben vette feleségül Elsa Pataky színésznőt, aki három gyermekkel, India Rose-zal és az ikrekkel, Tristan-nal és Sasha-val ajándékozta meg. Természetesen nem véletlen a Pataky név sem, mert a színésznőnek az édesanyja erdélyi származású.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek