Magyar Péter a migrációpárti brüsszeli szabályokat követeli

POLITIK
Létrehozva: 2024.08.22.

Új fejezet kezdődik a népszerű magyar zenekar életében

Nyáron hatalmas csapás érte a magyar zenekart, amikor ellopták a turnébuszukat. A Balkan Fanatik a nyarat kölcsönhangszerekkel nyomta végig, de eljött az idő, hogy új eszközöket vásároljanak.

Nyár elején a Ripost számolt be arról, hogy az ország egyik zenekarának, a Balkan Fanatiknak ellopták a turnébuszát, benne az összes hangszerével. Lajer László akkor elmondta, hogy megtették a feljelentést, és bíznak benne, hogy visszakerülnek hozzájuk hangszereik. Bár a zenészeket elszomorította az eset, szerencséjükre barátaik és zenésztársaik segítségükre siettek. Így kölcsönhangszerekkel sikerült a nyarat végigcsinálniuk.

Balkan Fanatik
Nagyon megviselte a Balkan Fanatik tagjait hangszereik elvesztése, de hamar jött a segítség (Fotó: Walczer Patrik)

Új fejezet kezdődik a Balkan Fanatik életében

Bár ideiglenesen sikerült pótolni az ellopott hangszereket, és a nyarat így is szeretett közönségükkel tölthették. Azonban biztosak voltak benne, ez hosszútávon nem fenntartható, így most új fejezetet nyitnak, amit egy koncerttel kezdenek meg.

„Nyár elején egyik percről a másikra kihúzták alólunk a talajt, vagy ami még rosszabb, a lehetőséget, hogy muzsikálhassunk, mikor egy koncertekkel teli hétvége előtti éjszakán ellopták a hangszereinkkel megpakolt buszunkat. Habár a nyarat a hazai zenésztársadalom és a barátaink példátlan összefogásának köszönhetően kölcsönhangszerekkel végigzenélhettük, mattot kaptunk. És itt messze nemcsak a megélhetésünkről van szó, hanem annál sokkal többről.”

A koncertezés nekünk nem egy munka, hanem az életünk – persze ezt egyetlen zenekedvelő embernek sem kell bemutatni. És bár nem túlzás azt mondani, hogy az ország egy emberként leste, kereste a köddé vált buszt, mégsem zárult sikerrel a nyomozás, eljött sajnos az idő, hogy új fejezetet nyissunk a Balkan Fanatik történetében: hangszereket kell vásárolnunk, hogy folytathassuk a zenélést

– írta a zenekar, aki azt is hozzátette, hogy cserébe egy Balkan Fanatik koncertet adnak, aminek a bevételét teljes mértékben a hangszervásárlásra fordítják.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek