Létrehozva: 2024.06.02.

Ilyen tényleg nincs! Ellopták a Balkán Fanatik zenekari buszát

Nem könnyű kenyér a zenész élet, ha egy kicsit nem figyel a muzsikus, gyorsan lába kelhet a hangszerének, vagy akármelyik technikai felszerelésnek… De olyat még a sokat látott színpadi emberek sem éltek meg, hogy egy banda buszát vigyék el.

Szombat hajnalra nyoma veszett az ország egyik kedvenc zenekarának, a Balkán Fanatik turnébuszának. A 2002-ben alakult zenekar alapító tagjai, Yorgosz Tzortzoglu, és Lepés Gábor producer- hangmérnök - a Bonanza Banzai egykori alapító tagja - úgy tűnik, hogy bottal üthetik a jármű nyomát. Ami nagyobb baj, hogy benne volt a csapat komplett dobfelszerelése is, ami külön sok milliós érték, plusz munkaeszköz.... A csapat ugyanis folyamatosan koncertezik. Vagy koncertezne ugye... 

Felhívás 

A zenekar tagjai a hivatalos Facebook-oldalukon tették közzé a szomorú hírt, illetve azt is, hogy segítsenek az emberek megkeresni legalább a hangszert. 

Sziasztok! A mai napon ellopták a Balkán Fanatik zenekar buszát, benne a teljes dobszerkóval, csináltam egy listát a benne lévő hangszerekről, kérlek osszátok ahol tudjátok. Előre is köszönöm!” - írták a zenészek, akiknek a hírek szerint nagyon sokan szeretnének segíteni.

A hírre felbolydult a komplett hazai könnyűzenei szakma, a zenészek egymás között osztogatják meg a dobszerelésről készült fotókat, és árgus szemekkel figyelik azokat a piactereket, ahol ilyesmit szoktak árulni. Ha valaki kiszúrja a sorozatszám alapján a lopott dobot, azonnal értesíti a rendőrséget - ez lett a megállapodás. Ez azonban még mindig kevés, hiszen a Balkánnak dobokra van szüksége a zenéléshez... A legfrissebb hírek szerint átmenetileg ez a kérdés is megoldódott, a csapat kölcsön dobokkal és busszal indult tovább turnézni. Mert a show-nak ugye folytatódnia kell, bármi áron! 

„Fontos infó! Minden hétvégi helyszínen ott leszünk, a nehézségek ellenére hatalmas bulit csinálunk. Gyertek sokan!” - írták a zenészek a hivatalos Facebook oldalukon
 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek