Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
Létrehozva: 2024.08.19.

Ilyen cuki kisállat Adam Sandler kutyája

Négy kutya boldog gazdija a színész, aki imádja a házi kedvenceket, és igencsak kreatív neveket ad nekik. Adam Sandler ráadásul különleges kapcsolatot ápol mindegyik állatával.

Szerző Magyar Adrián

2016-ot írunk, amikor is Adam Sandler és családja úgy döntött, örökbefogadnak egy kutyust. Hosszas gondolkodás után végül egy angol buldogra esett a színész választása, ami azért sem meglepő, hiszen mindig is buldogjai voltak a világsztárnak.

Adam Sandler walks his dog on the beach in Malibu
Adam Sandler és Bagel igazi jóbarátok - Fotó: Profimedia / HOT magazin

„Eleinte nagyon félt a környezetétől, de hamar megszerette a családunkat, és ma már felszabadult.” – árulta el a színész.

Adam Sandler mindig magával viszi kedvencét

Nem a levegőbe beszélünk, tényleg szoros a kapcsolat a színész és kutyusa között, hiszen az ideje jelentős részét teszi ki az, hogy négylábú barátjával foglalkozik.

„A szabadidőm nagy részét vele és a családommal töltöm. Ha turnézok, néha Bagel is velem tart, de ha itthon marad, a család vigyáz rá.” – mondta egy korábbi interjúban.

Mint minden kutya, úgy Bagel is imádja a különböző tárgyak szétrágását - Fotó: instagram/adamsandler_official / HOT magazin

Adam Sandler kutyája egy igazi rosszcsont, pedig a színész ódzkodott az elején attól, hogy egy ismeretlen kutya érkezik a családba, hiszen nem ismerte a temperamentumát, a múltját, amivel könnyedén megjárhatta volna, de szerencsére Bagel az összes kutyánál nyugodtabb.

„Amikor meglátom, jó érzés tölt el. Először aggódtam, hogy mi lesz, ha megharap más kutyákat vagy – ne adj’ Isten – gyerekeket, de szerencsére nagyon békés, így elkerültük ezt a problémát.”

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek