Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
SZTÁR

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.14.

A sztárokat sem kerüli el az izzadás - Galéria

Bizonyos testi funkciók, bár természetesek, nem szalonképesek. Ilyen az izzadás is, ami az utolsó azon a listán, amit a sztárok a fotójukon szívesen látnának viszont.

A hírességek is emberek – ugyanúgy működnek, mint bárki más, és szinte az egész északi féltekén hőségriadó van. Így sportolás közben, illetve a kánikulában őket sem kerüli el az izzadás kellemetlen élménye. De a verejtékcseppek legtöbbször kemény munkáról árulkodnak!

HOT EXTRA sztárok és az izzadás
Jon Bon Jovinak nem jelent gondot az izzadás, hiszen nála ez sport eredménye – Fotó: Profimedia / hot! magazin

Az izzadás a végső megoldás

Az izzadás, vagy verejtékezés a szervezet hőháztartásának felborulásakor jelentkező folyamat. Amikor a test már nem tudja más módon csökkenteni a hőmérsékletet, a verejtékmirigyek izzadtságot termelnek. Ennek elpárolgása hőt von el a szervezettől, és a probléma meg is van oldva. Ez általában sportoláskor jelentkezik, így az olyan sztárok, mint Jon Bon Jovi, Adam Sandler vagy Gwyneth Paltrow, akik elkötelezett sportemberek, nem lepődnek meg egy-egy csatakos fotón, ami edzés után készül róluk.

Kevésbé szerencsések azok, akik a túl meleg öltözködés, vagy időjárás áldozatául esnek. Így járt például Juliette Lewis is, aki egy jó vastag szövetruhát választott egy díjkiosztóra, ami hónaljban kissé melegnek bizonyult. Meg Ryan azonban semmit nem tehetett, hiszen hiába választott könnyű nyári ruhát, a hőség kifogott rajta és a verejtékmirigyein.

A hot! magazin galériájában megnézheti, mely világsztárok nem tudnak mit kezdeni a verejtékezéssel:

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek