Magyar Péter a migrációpárti brüsszeli szabályokat követeli

POLITIK
Létrehozva: 2024.08.23.

„Kicsit máshogy alakult, mint ahogyan terveztem” – Pintér Ada a nyaralásukról vallott

A műsorvezető Lisszabonban töltött egy hosszú hétvégét a kislányával, Freyával és férjével, Mátéval. Pintér Ada azt is elárulta, hogy pontosan hogy telik egy ilyen út egy kisbabával akkor, ha a férje továbbképzésen van.

Pintér Ada 2020-ban ment hozzá kedveséhez, Mátéhoz, akivel akkor a férfi munkája miatt Németországban éltek, majd 2021 megszületett közös kislányuk, Freya. A család nem sokkal később hazaköltözött Magyarországra, de azóta is sokat utaznak. Most épp Lisszabonban jártak hármasban, ahová Máté továbbképzésre volt hivatalos. A műsorvezető az Instagram-oldalán mesélt arról, hogy milyen szervezést igényel egy ilyen út.

Pintér Ada
Lisszabonban nyaralt Pintér Ada férjével és kislányával, ahol nem minden alakult a tervek szerint (Fotó: Török Attila)

A nyaralás alatt több olyan nap is volt, amikor az édesanya kettesben programozott a kislányával, hiszen a férjének a képzésen kellett részt vennie. Persze így is feltalálták magukat, és mindig sikerült olyan időtöltést találni, ami mindkettőjüknek izgalmas.

Ezt a napot Freyával kettesben töltöttük, így olyan programot találtam ki, ami neki is izgis. Reggel 9-kor útra keltünk, hogy nyitásra kiérjünk az állatkertbe. Nem volt minden esetben egyszerű ez a metrózás babakocsival, mert voltak helyek, ahol nem mertem beszállni a liftbe vagy nem is volt, így cipelhettem gyerekestül a megpakolt babakocsit (kb. 20 kiló) fel és le, de legalább az edzés megvolt. Az állatkert gyönyörű, és rengeteg extra programot kínál. Delfinshow, különböző bemutatók, kisvonat, ilyen liftszerűséggel is körbe lehet fentről nézni, piknikrész stb. Simán el lehet tölteni az időt

 – írta a második kint töltött napjukról Ada.

Pintér Ada mindent megtett a kislánya érdekében

Persze szerencsére az édesapának sem volt mindennap dolga, így együtt is meg tudtak nézni néhány látnivalót. Bár ha valaki kisbabával utazik, előfordul, hogy nem minden a tervek szerint alakul.

Ez a nap kicsit máshogy alakult, mint ahogyan terveztem. Mivel ezúttal Máté nem a kórházba kellett, hogy menjen, hanem a belvárosba és korábban is végzett, így az eredeti terv szerint a fő utcát és környékét délutáni alvás után együtt jártuk volna be. Bár végül is így is lett, de ne rohanjunk ennyire előre. Délelőtt nem mozdultunk ki Freyával, csak medencéztünk és a szállodában ebédeltünk. Gondoltam, alvásidőben besétálok a belvárosba, ahol Mátéval találkozunk. Csakhogy Freya nem nagyon akart elaludni. Nos, van ilyen nap is, amikor nem minden úgy alakul, ahogy szokott. Én kitartóan sétálgattam úgy 3 órán keresztül, minden nevezetességet bejárva ez idő alatt a környéken, abban bízva, hogy a főnökasszony egyszer csak bealszik, de hiába

 – árulta el a 4. napi összefoglalójában.

„Helyette nézelődött, buborékokat kergettünk és fagyizott. Majd amikor Máté fél 4-kor végzett, játszóztunk egyet és utána 5-kor kidőlt. Amíg aludt, Mátéval is bejártuk a Bairro Alto részt és a délutáni kört újra, hogy ő is lássa. Maradjunk annyiban, hogy nem volt kilométerhiányom a nap végére” – tette még hozzá.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek