Létrehozva: 2024.07.31.
Módosítva: 2024.07.31.

Sejtelmes videó került ki T. Danny-ről és egy fiatal énekesnőről

Sokáig arról szólt a fáma, hogy a rapper nem tudja feledni a múltat, és a szerelmet sem, amit Kecskés Enikő iránt érzett. Nemrég viszont T. Danny Mihályfi Luca oldalán tűnt fel, akivel ölelkeznek és meghitten beszélgetnek.

T. Danny magánélete sokak fantáziáját mozgatja, hiszen korábban Kecskés Enikővel láthattuk a mindent elsöprő szerelmüket, majd később a viharos szakításukat is. Danny és Enikő az elválásról mélyen hallgatott, azonban a rapper többször is utalt dalaiban a kapcsolati problémáikra, és a szakítás körülményeire. Így talán még most sem lehet azt mondani, hogy túl lenne modell exén. Vagy mégis?

T. Danny
T. Danny és Enikő magas ívű szerelme durva pletykák tengerén landolt (Fotó: Szabolcs László/Bors)

T. Danny-t és Mihályfi Lucát együtt akarják látni a rajongók

Bár legújabb dalában egyértelműen utal arra, hogy nem hisz a szerelemben, ám a dalszöveg szerint valahogy megint nála van az exe meztelenül. Lehetséges, hogy ez a szövegrészlet egy korábbi esetre utal, ugyanis a napokban egy videó került ki a TikTok-ra, ahol a Tóth Andira kísértetiesen hasonlító, Mihályfi Lucával ölelkezik, és meghitten beszélgetnek.

Rossz ötlet, mégis megtenném, még egyszer

Játszunk csak, mégis átmennék, veled ez nem kell!

– hallani a rövid dalrészletben, ami egy futó románcra utalhat, azonban a rajongók azt látják, hogy a két zenész között működik a kémia. 

Áhh, én imádnám őket együtt

Erre a duóra várok már mióta” – bizakodnak a kommentelők, akik szívesen látnák a két énekest kéz a kézben. 

Szerelem körül forog T. Danny élete

Bár úgy tudjuk, amióta Kecskés Enikővel a kapcsolatuk zátonyra futott, az énekes szingli, de valószínűleg nem sokáig lesz ez így, hiszen bevallotta: az ő kis világa is a szerelem körül forog, mint ahogy szerinte mindenkié.

„Ez mozgatja szerintem a világot, ez alakítja a történelmet és a történéseket. Ez mindent körülleng egyébként, azt is, amire nem is gondolunk, hiszen végső soron mindig a társkeresés a lényeg, mert az ember egy társas lény és nem akar egyedül lenni, ezért célt keres az életben. És mondhatunk akármit, de a legvégső cél, és az, amit a legjobban bán az ember, ha nem úgy alakul az a szerelem. Ez a,z ami a legjobban tud fájni, jobban, mintha belerúgsz a kis lábujjaddal az asztal sarkába. És nekem a szerelem a kis univerzumom, már gyerekkorom óta” – árulta el az énekes az Instagram-oldalán.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek