Létrehozva: 2024.07.16.

Szabó Ádám elárulta, mi az egyetlen dolog, amiben szerencsésnek érzi magát

A harmonikaművész inkább hisz a kemény munkában. Szabó Ádám elmondta, hogy csak a szerelemben érezheti magát szerencsésnek.

Szabó Ádám kijelentheti, hogy boldog élete van. Sikeres énekes, és egy támogató társ van mellette jóban és rosszban is. A mai napon Szabó Ádám lesz a TV2 Szerencsekerék című műsorában, ahol kiderül, mennyire fogadta őt Fortuna a kegyeibe.

Szabó Ádám Szabó Jennifer
Szabó Ádám a szerelemben biztosan szerencsésnek érezheti magát / Fotó: TV2

Sosem voltam igazán szerencsés az életben. Korábban én is kipróbáltam a szerencsejátékot, de nem az én asztalom, így fel is adtam. Egy dologban biztosan tudom, hogy az vagyok, ez pedig a szerelem, hiszen Jenniben tényleg megtaláltam az igazit, akivel örökre boldog lehetek

– kezdte a Ripost-nak Ádám, aki nagyon élvezte a forgatást.
„Kasza Tibi nagyon jó fej volt! Sajnos nem jött minden össze a játékban. Biztosan a drukk miatt volt, de nem jutott minden megfejtés az eszembe. Nem is igazán bánom, az volt a fontos nekem, hogy jól érezzem magam, és természetesen, hogy megforgassam a neves kereket” – nevetett Ádám, aki azt elárulta, hogy nagyon jó élményekkel tért haza a forgatásról.

Szabó Ádám
Szabó Ádám mindenképpen szerette volna megpörgetni a kereket / Fotó: TV2

Szeptemberben indítják a babaprojektet Szabó Ádámék

Ádám és felesége, Jennifer nem titkolja, hogy kiegyensúlyozott szerelmüket csak egy kisbaba érkezése tudná megkoronázni. Korábban a harmonikás el is árulta, hogy nyári babát szeretnének.
„A nyarat most végig dolgozzuk, majd ősztől viszont ráállunk a gyermektervezésre. Mindketten nyáron születtünk és szeretnénk, ha a mi kisbabánk is ebben a napos évszakban jönne a világra. Abban is bízom, hogy elsőre sikerülni fog, hiszen tényleg olyanok vagyunk, mint a borsó meg a héja” – mesélte a Borsnak mosolyogva Ádám, aki biztos abban, hogy párja csodás édesanya lesz. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek