Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
Létrehozva: 2024.07.30.

Ez igen: Luxusutazásra ment a Schobert család

A fitneszedző, Réka és a gyerekek a Maldív-szigetekre utaztak, hogy kipihenjék az év fáradalmait. Schobert Norbi és családja nem aprózta el: a világ egyik legdrágább repülőtársaságának legelőkelőbb osztályán "vészelték" át az utat.

Schobert Norbi és Rubint Réka épp eleget dolgoznak, hajt egész évben, hogy megengedhessék maguknak, ha nyaralni mennek, akkor ne kelljen filléreskedni, hanem megkapjanak minden földi jót a rövid pihenés alatt. Az utazásaikról rendszeresen be is számolnak a közösségi oldalaikon, mert nincs miért eltitkolniuk az emberek elől...

220712-15-KZ Schobert Norbi
Schobert Norbi fiai és lánya is szüleikkel tartottak a luxusutazáson (Fotó: Knap Zoltán)

Schobert Norbiék egy milliós repülőjegye

A legújabb kalandjuk hétfőn vette kezdetét, a délelőtti órákban indult útnak Schobert Norbi felesége a gyerekekkel. A család Instagram-története szerint a reptérre Norbi vitte ki őket, de a családfőnek volt még némi elfoglaltsága, ezért ő egy későbbi géppel utazott a szerettei után. Réka kisfilmjeiből kiderült, hogy az Emirates légitársaság gépén foglaltak helyet, ott is a legelőkelőbb, business osztályon, ahol bizony fejenként egy millió forintba kerül egy ülőhely, vagy inkább fekvő, hiszen a fotelokat ággyá lehet alakítani a hosszú úton. Nem rossz! 

Rubint Réka
Réka bemutatta, hogy milyen a business élmény az Emirates járatain (Fotó: Instagram)

Fogyás a nyaralás alatt 

Réka egyébként beavatta a követőit abba is, hogy számára egy nyaralás nem a hízásról szól még akkor sem, ha annyit eszik, amennyit csak akar... A svédasztalról szerinte nagyon kreatívan lehet válogatni, aminek az az eredménye, hogy legalább másfél kilót lead a pihenése közben. Hogy hogyan csinálja, arra egyelőre senki sem tudja a választ, a követői mindenesetre nem győznek (pozitív értelemben) irigykedni emiatt.

Szép vagy! Nagyon szuperül néz ki a reggelid, a legjobb összeállítás!

„Nagyon szép az arcod, a bőröd. Sugárzol.”

Jó reggelt, egészséges és finom is!

írták rajongói az Instagramon.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek